Тепер кожен українець може викликати швидку, за новими правилами

Від завтра 26 листопада, у тестовому режимі до контакт-центру МОЗ буде додана функція залишення запиту на виїзд мобільної бригади.

Про це повідомляє міністерство охорони здоров’я з посиланням на брифінг міністра Максима Степанова

“Завтра ми запускаємо можливість залишити запит на виїзд мобільної бригади в тестовому режимі. У подальшому — на постійній основі”, — повідомив Максим Степанов.

Міністр розповів, що вони сконтактувались з усіма підзвітними медичними закладами. Вищезгадані медичні заклади визначили відповідальних людей, для швидкої передачі їм запиту на виклик мобільної бригади. Також за словами міністра, вже скоро запрацює можливість телефонної консультації з сімейним лікарем.

“Через велике навантаження на сімейних лікарів ми почали новий набір лікарів, які зможуть надавати консультації через контакт-центр. Я думаю, що скоро все завершимо, і будь-яка людина зможе отримувати таким чином консультацію сімейного лікаря”, — наголосив Степанов.

Міністр також наголосив на важливості дотримання карантинних заходів і закликав не нехтувати носінням захисної маски, дотриманням соціальної дистанції і користування антисептиком.

Нагадаємо, 2 листопада розпочав роботу всеукраїнський контакт-центр МОЗ із протидії коронавірусній хворобі. Тепер, щоб отримати вичерпну інформацію, яка стосується лікування та діагностики COVID-19, варто лише зателефонувати за номером 0-800-60-20-19.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.