«Настя дуже важка – помоліться за неї»: дівчинка після ДТП у реанімації на ШВЛ, її братик – в хірургії

11-річна Настя у реанімації, вона на апараті штучної вентиляції легенів. Її брат Сашко в хірургії. Стан малого задовільний.


Мама, яка перебувала за кермом, теж травмувалась. Однак, жінка відмовилась від госпіталізації і перебуває біля дітей.
Люди у коментарях просять молитви за дівчинку та нарікають, що дорогу зробили, а розмітки і освітлення немає.

Стан 11-річної Насті вкрай важкий – у неї політравма. Її 9-річний братик Саша – в хірургії. У хлопчика серйозний перелом ноги і закрито черепно-мозкова травма. Його стан медики оцінюють як задовільний.

Стан дівчинки дуже важкий, вона перебуває на апараті штучної вентиляції легенів, стан її брата дещо кращий – він у хірургії, – повідомила медичний директор КНП “Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня” Алла Філюк. І на запитання журналістів, чи потребують діти якихось медикаментів, чи, може, потрібні донори, відповіла, – діти всім забезпечені.
Жодних прогнозів щодо стану дівчинки, яка постраждала в ДТП 22 листопада, медики не дають. Запевняють, що роблять все можливе, аби врятувати їй життя – і це зараз головне.

А в коментарях та соцмережах знайомі родини просять молитви за дівчинку.

Водійка в лікарні з дітьми
Нагадаємо, аварія, в якій серйозно травмувались двоє дітей, трапилась 22 листопада, близько 15.00. На автодорозі М-19, неподалік повороту на село Мишковичі Тернопільського району, перекинувся автомобіль PEUGEOT 308. На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, водійка транспортного засобу не впоралася з керуванням, зачепила колесами узбіччя і як результат – злетіла з дороги, а транспорт перекинувся. На момент нещастя в салоні були діти. Брат з сестрою отримали важкі травми, оскільки жоден не був ні в кріслі, ні в бустері. Мама від госпіталізації відмовилася. Жінка перебуває у лікарні поруч з дітьми.

Читайте також  Молодики на "Мерседесі" знесли металеву огорожу в центрі міста й намагалися втекти (ФОТО)

Як вдалося нам дізнатись, Насті 3 жовтня виповнилось 11. Її братик Сашко 27 жовтня відсвяткував свій день народження – йому виповнилось 9. Мамі дітей, яка була того дня за кермом і теж травмувалась, але від госпіталізації відмовилась, 38 років. Чи давно жінка за кермом і куди їхала з дітьми – поки невідомо. Грунтовних свідчень щодо подій, які передували аварії, поліція у неї ще не брала, адже жінка весь час біля дітей. Родина проживає у Тернополі, на Новому світі.

Дорога нова, але не видно, куди їхати
Аварія трапилась на щойно відремонтованій дорозі. Там «чотирирядка», асфальтне покриття ідеальне. Читачі у коментарях нарікають, що ремонт асфальту провели, а дорожню розмітку не нанесли. І коли темніє чи туман, абсолютно не видно, куди їхати.

За коментарем щодо стану покриття і розмітки ми звернулись до Служби автодоріг у Тернопільській області. Щойно нам нададуть коментар – опублікуємо його.

Також у соцмережах пишуть, що жінка обганяла фуру, саме тому її авто занесло. У поліції поки не коментують цю інформацію.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, – повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту головного управління нацполіції в області Богдан Шуляр.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.