Потрібна допомога: маленький українець помирає. Він сирота. Переживає страшні муки

У місті Дніпро круглий сирота Іван терміново потребує допомоги небайдужих городян – він вже більше півроку бореться з кількома важкими хворобами.

Про це повідомляють волонтери “Міністерства добрих справ”у Facebook, передає “Це моя Україна“.
8-річний Іванко проходить лікування в обласній дитячій лікарні. Хлопчик вже більше півроку бореться за своє життя з раком крові. Дитина приїхала до нас з Дружківського будинку-інтернату, він круглий сирота.

Мама кинула Іванка, як тільки дізналася, що він “сонячна” дитина і у нього хвороба Дауна. Тато перебуває у в’язниці, а нещодавно померла і бабуся, так що хлопчик залишився один. Також у нього – лейкоз, хвороба Дауна і ДЦП.

“Слабкий зараз Ваня, пішов стоматит у роті, не може їсти, ротик болить, сьогодні повинна бути хімія, але аналізи низькі, хоча вливають і альбунорм і атенатив, тому хімія сьогоднішня — під питанням, температурить. Ще йому потрібно придбати шину, в понеділок його планують розгіпсувати і поставити її”, – пише волонтер Світлана Пономаренко.

Хлопчик щодня приймає ліки на суму близько 2 тисяч. Крім цього потрібно оплачувати послуги няні. Допомогти хлопчику можна за реквізитами: 4149439003974627(Пономаренко Світлана).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.