На Херсонщині сталася смертельна ДТП: п’яний водій мікроавтобуса зіткнувся з “ВАЗом”

В Херсонській області неподалік від Нової Каховки сталася ДТП зі смертельним наслідком. Водій-винуватець був за кермом у нетверезому стані.
Про це повідомили в ГУНП Херсонської області.

Інцидент трапився вчора, 15 листопада. Копи отримали виклик о 16:30. Свідок розповів диспетчеру, що поблизу села Плодове зіткнулися два автомобілі та є потерпілі.

На місці аварії з’ясувалось, що 52-річний водій мікроавтобусу “Тойота Хайс”, рухаючись по автодорозі Нова Каховка — Скадовськ, виїхав на зустрічну смугу. Так він хотів обігнати автомобіль попереду себе. Проте водій мікроавтобуса не розрахував скільки йому знадобиться часу для закінчення маневру, в результаті чого зіткнувся із зустрічним автомобілем “ВАЗ-2103”.

69-річний водій “ВАЗу” отримав тяжкі ушкодження. Чоловік помер під час надання допомоги у центральній міській лікарні Нової Каховки. Туди ж з тілесними ушкодженнями була доставлена й 62-річна дружина загиблого. Загрози її життю немає.

Також встановлено, що водій мікроавтобусу не мав при собі ані водійського посвідчення, ані свідоцтва про реєстрацію. До того ж чоловік перебував за кермом у нетверезому стані. Алкотестер зафіксував в його організмі більше двох проміле алкоголю, що в 10 разів перевищує максимально допустиму норму.

Водій був затриманий. Вирішується питання про повідомлення йому підозри та обрання затриманому запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.