У віці 28 років не стало зірки талант-шоу і музиканта: писав пісні навіть для Кіркорова

12 листопада перестало битися серце відомого українського музиканта Пилипа Левшина. Хлопець був достатньо відомим у шоу-бізнесових колах.

Він написав композиції для таких артистів, як Філіп Кіркоров, Микола Басков, Григорій Лепс, МакSим, Мітя Фомін та інших. Також його всі пам’ятають за виступом у відомому телешоу X-Фактор.

Пилипу було тільки 28 років. Як повідомили близькі Левшина на його сторінці у фейсбуці, за останні два тижні артист переніс низку важких операцій, однак у нього не витримало серце. У артиста був панкреатит, про який він дізнався 2016 року. Одного разу його вдалося врятувати, та згодом хвороба знову дала про себе знати.

“Щойно повідомили, що після серії складних операцій, які були протягом останніх двох тижнів, сьогодні зранку не стало нашого друга Філіп Левшин – зупинилося серце. Він був талановитим автором, співаком, шоуменом, багато хто його знав за телевізійними проєктами. Думаю, у багатьох з них лише хороші асоціації. Декілька років тому ми йому вже допомогли, витягли його з того світу, але цього разу підступний панкреатит все ж переміг, у Пилипа залишилася лише мама” – пише друг артиста Андрій Царьонок.

Найбільше Пилип Левшин запам’ятався глядачам після участі у талант-шоу “X-Фактор”. Тоді, після відмови суддів, сміливий хлопець почергово англійською послав кожного з членів журі і звукорежисера.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.