На Львівщині мати з п’ятьма дітьми опинилася без даху над головою

Нещодавно 11 листовада у селі Боянець на Жовківщині, Надія Валько з п’ятьма дітьми віком від 7 до 18 років залишились без даху над головою. У сім’ї вщент вигорів будинок у якому вони мешкали.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на ЛМН

“Пожежа сталася о третій ночі. Ми спали, нічого не чули. Тривогу забила донька, яка через напіввідчинені двері у кімнату почула запах диму. Одразу розбудила мене. Почали виводити на свіже повітря дітей та 86-річну бабусю, яка живе разом з нами. Поки приїхали рятувальники, усе згоріло дотла. Ми встигли врятувати лише свої життя. Свідоцтва про народження, паспорти, документи на хату – усе знищив вогонь”, – розповіла Надія Валько.

Пожити жінку з бабусею та дітьми на тимчасовій основі взяла її мати. Від тепер у житловому будинку мешкає 15 людей.

“Було все – і в один момент воно зникло. Рятувальники припустили, що пожежа трапилася, бо проводка замкнула. Але вогонь виник на горищі, а там немає проводки. Думаю, що це міг бути підпал. На днях зі своїм колишнім чоловіком офіційно розлучилася“, – ділиться думками п. Надія.

Місцева влада та односельці просять усіх небайдужих допомогти сім’ї: одягом, теплим взуттям, згаданій багатодітній родині. Мати і діти віком: дівчата – 9 (142 см), 17(165 см), 18 років (168 см), хлопці – 7 (140 см), 13 років (175 см). Розмір взуття: дівчата – 40, 39, 38, 36; хлопці – 45, 36.

У звязку з тим, що в родини все згоріло, також просять приносити: теплі речі, постіль, ковдри, подушки, піжами, кімнатні тапочки, засоби гігієни, побутову хімію, посуд, побутову техніку, шкільне приладдя, продукти тривалого зберігання.

Читайте також  Зв’язували дітей і знущалися: Батьки прийшли в жах від того, що відбувається в дитячому саду

Речі можна залишити у приміщенні Великомостівської міської ради за адресою: м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6.

Адреса Нової пошти –с. Боянець, вул. Чорновола, 40а, відділення №1, отримувач Валько Надія, тел. 0979002712. За цим номером можна уточнити розміри і які речі потрібні.

Номер картки доньки Надії: Валько Любов – 4149 4991 4278 5391.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.