Її тiло було обпалeно на 80%. Пiсля 16 мiсяцiв в лiкарнi і 50 опеpацiй вона впеpше заговорила

33-річна мати двох дітей перенесла 51 операцію, після жахливого інциденту на автозаправній станції в штаті Огайо.

Жінці довелося провести в лікарні 16 місяців. Джуді Малиновски розповіла про весь той жах, який трапився з нею в серпні 2015 року. А Майкл Слагер був засуджений до 11 років тюремного ув’язнення.

Слагер влаштував гучний галас під час судового засідання. Але 12 присяжних призначили максимально можливе покарання.

Малиновські теж хотіла дати свідчення, але заява Слагера перешкодило цьому. Свідків злочину не виявилося, а чоловік наполягав на тому, що не хотів підпалювати свою супутницю і все сталося випадково.

Нібито він просто впустив цигарку.

Сама ж Джуді не могла дати показання в суді через те, що весь цей час перебувала при смерті. Лише через 16 місяців, проведених в госпіталі, і після 51 операцій вона вперше після того випадку змогла заговорити!

Вирок був винесений без урахування показань Джуді. Дізнавшись рішення суду, Джуді порахувала його занадто м’яким. «Я навіть не підозрювала, що людина може бути настільки жорстокою! Він просто стояв поруч, дивився, як я палаю у полум»ї, і нічого не робив! — розповіла Джуді.

Незважаючи на певний прогрес лікуванні, стан Джуді все ще критичний. Вона все ще підключена до апарату штучної вентиляції легенів через що неможливе лікування обпечених спини і сідниць жінки, лежачи на животі вона просто задихнеться!

Лікарі не дають ніяких гарантій і кажуть, що шанси на порятунок, як і раніше мізерні. Єдиною світлою плямою в цій історії може стати те, що було створено ініціативну групу з метою внесення поправок до чинного законодавства.

Тепер покарання за подібні злочини хочуть відчутно посилити. Щиро сподіваюся, що Джуді зуміє вибратися і диво станеться в її житті, а її кривдник отримає по заслугах.

Читайте також  Гасили недопалки та перевіряли гостроту ножа: у Польщі мати і її коханець знущались з 3-річної дівчинки

Поділися цією історією з друзями, адже чим більше людей дізнаються про це, тим швидше законодавство зможе відреагувати на подібні випадки.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.