Таксист зніс людей на зупинці, двоє померли (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні зранку, на Кільцевій дорозі автомобіль служби таксі Uber, водій якого не впорався з керуванням, наїхав на зупинку громадського транспорту і збив трьох пішоходів, двоє з яких померли від отриманих травм. Момент ДТП потрапив на відео.

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook, за попередніми даними це стало результатом того, що водій в гонитві за заробітком переробляв за кермом і просто заснув.

Автомобіль Hyundai Sonata під час здійснення маневру в’їхав у Hyundai Elantra, після чого продовжив рух на тротуар та здійснив наїзд на пішоходів. Наразі відомо, що у ДТП постраждало четверо осіб – двоє потерпілих та двоє загиблих. Обставини події встановлює слідчо-оперативна група.

Прилад драгер показав, що водій, 1997 року народження, не перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За словами Геращенко, в Україні десятиліттями блокується прийняття Закону, який регулює роботу ринку послуг таксі. Закону, який в тому числі встановлював би норми часу роботи водія комерційного автотранспорту і жорстка заборона на переробку за кермом.

“Шановні народні депутати від усіх фракцій і депутатських груп, давайте приймемо такий Закон і введемо жорсткий контроль за часом роботи водіїв як таксі, так і автобусів, вантажного і спеціального автотранспорту”, – написав Геращенко та опублікував відео трагедії.

Чоловіка в результаті зажало між авто та кіоском, його намагались допомогти патрульні:

А так виглядають наслідки жахливої аварії:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.