Після 2-х болісних днів перейм, ця жінка мала народити дівчинку, але побачене вразило лікарів

Цілих 40 годин героїня нашої статті намагалася народити дитину (за результатами УЗД повинна бути дівчинка). Коли пологи все-таки успішно завершилися, доктор оглянувши породіллю ахнув, а молода мама мало не втратила свідомість…

Передісторія цих подій така. Молода пара на прізвище Ціземер уклали щасливий шлюб, і вже в перший рік сімейного життя вони очікували дитину. Дружина, Ніколь, хотіла, щоб вагітність і пологи пройшли в кращому вигляді, тому сильно переживала, тим більше, що це була її перша вагітність.

Регулярні огляди в медичному центрі показували, що процес проходить без відхилень і пологи повинні бути в термін. Варто зауважити, що майбутні мама й тато були прихильниками природних пологів і планували народжувати вдома в присутності досвідченої акушерки

Подружжя не хотіли заздалегідь дізнаватися стать майбутньої дитини і відмовилися робити УЗД. Вони взагалі звели до мінімуму втручання лікарів, і жінка пройшла тільки найнеобхідніші медичні процедури. За прогнозами дитина повинна була з’явитися на світ 30 січня. Але, доля розпорядилася змінити їх плани… Двадцять дев’ятого грудня у жінки відійшли води. Це сталося за місяць до призначеної дати і означало, що щось пішло не так….

Тому, про домашні пологи вже не могло бути й мови. Метт, чоловік Ніколь, відразу повіз дружину в лікарню. На жаль, була заметіль і по занесеній снігом трасі вони добиралися до клініки понад дві години. Жінка тут же потрапила в операційний зал, де пробула майже дві доби. Лікарі зробили все, щоб врятувати матір і її дитину.

Коли на світ з’явилася крихітна Блеклі Фейт, вони нарешті зітхнули з полегшенням. Але, розслабилися лікарі рано… Поглянувши на породіллю, вони зрозуміли, що у Ніколь – двійня! Ця новина приголомшила не тільки медиків, а й самих батьків.

Читайте також  Мак здатний залучити в будинок достаток, успіх та сімейне благополуччя

Майбутня мама жодного разу не проходила УЗД, тому те, що вона виношувала двох дітей, було для Ніколь як удар грому з ясного неба. На щастя батьків, лікарі виявилися професіоналами високого рівня і вже через годину хлопчик Кейд Меттью подавав голос, лежачи в ліжечку поряд зі своєю сестричкою.

Обидві дитини були здоровими, цілими і неушкодженими. Ніколь і Метт, які не очікували, що народиться двійня, були невимовно щасливі. Вони впевнені, що це їм подарунок згори. А ще молода мама тепер точно знає: люди припускають, а Бог має в своєму розпорядженні…

Не варто будувати грандіозні плани і розписувати своє життя по годинах: все відбувається з волі Бога…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.