Хто покинув шоу “Холостячка” в 3 випуску – Ксенія Мішина попрощалася з трьома учасниками

6 листопада на каналі СТБ відбувся третій випуск романтичного реаліті “Холостячка”. На цьому тижні за серце Ксенії Мішиної боролися 11 чоловіків, але впоратися з конкуренцією та своїми емоціями вдалося не всім. За підсумком випуску шоу покинули відразу три учасники.

Хтось пішов з проекту прямо під час побачення, а хтось поїхав з церемонії троянд, не отримавши бутоньєрку. Кого відпустила головна героїня і чому актриса втратила віру в їх можливе майбутнє – читайте в матеріалі theLime.

Артем Шепель

З Артемом Ксенія попрощалася під час групового побачення. Чоловік виявляв агресію: грубіянив конкуренту, сперечався та розкидав стільці. Поведінка учасника викликала у холостячки тривогу, вона побоялася, що в майбутньому він зможе проявити насильство по відношенню до неї та її синові. Чоловік, звичайно, запевнив її, що бити жінок і дітей – для нього табу, але Ксенія не захотіла перевіряти, і відправила спортсмена додому.

Костянтин Скріпачук

Протягом трьох тижнів фотограф вів себе дуже стримано і завжди залишався осторонь всіх подій. Чоловік не шукав зустрічей з Ксюшею і особливо не намагався її чимось здивувати. Актриса визнала, що Костянтин не зацікавлений у розвитку їхніх стосунків, тому вирішила попрощатися з чоловіком назавжди. Для учасника стало здивуванням, що він не отримав троянду, оскільки він вважав, що між ним і героїнею “пробігла іскра”.

Сергій Кирієнко

Незважаючи на те, що зовні Сергій – типаж Ксенії, з ним вона теж попрощалася. Мішиній не сподобалося, що хлопець не виявляв інтерес і не намагався довести, що йому важливі стосунки з нею. На думку героїні, учасник сприйняв проект як змагання і намагався всюди бути першим: забрав троянду на першій вечірці, потім переміг під час фізичних змагань. Ксенія не стала чекати, поки Сергій почне проявляти увагу і відправила його додому.

Читайте також  Романтичні стосунки знову спалахнули: Тіна Кароль і Дан Балан знову разом. Фото

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.