Роми жорстоко вбили одеситку через гроші: сиротами залишилися двоє дітей

Злочинці поїли свою жертву клофеліном перед вбивством

Під Києвом банда злочинців жорстоко вбила жінку після того, як обманним шляхом забрала у неї гроші, отримані від продажу квартири. Загиблою виявилася 36-річна одеситка, яка сама виховувала двох малолітніх дітей – тепер малюки залишилися сиротами.

Злочин скоїла група осіб ромської національності, які проживали в Одесі. Всі четверо фігурантів вже затримані. Про це 5 листопада передали в прес-службі Національної поліції Києва.

З’ясувалося, що мешканка Одеси отримала у спадок квартиру, потім продала її за порадою знайомого (за 30 тисяч) – чоловік же задумав заволодіти грошима. Для цього він запросив свою майбутню жертву до столиці.

“До Києва він приїхав на автівці та в компанії спільних друзів вони разом приїхали до Сквирського району, де чоловік напав на неї і задушив. Потім бездиханне тіло заховав у лісі. Щоб знищити будь-які докази, чоловік у подальшому навіть спалив своє авто”, – розповіли в поліції.

Злочин було скоєно близько двох тижнів тому.

“З 9 жовтня не виходила на зв’язок. За невідомих обставин вона 15 жовтня зробила угоду про продаж своєї квартири, і після цього з нею зв’язку не було”, – розповів керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Він також розповів, що злочинці поїли свою жертву клофеліном перед вбивством.

На днях тіло жінки, накрите ковдрою, було виявлено в лісі, і правоохоронці оперативно з’ясували особистість загиблої, а також коло її спілкування. У підсумку вбивство було розкрито протягом доби.

Затримані вже зізналися в злочині. Під час обшуку за місцем проживання вбивці поліцейські в якості речових доказів вилучили 3 автомобілі та мобільні телефони, які були придбані за вкрадені гроші.

Читайте також  На Прикарпатті засудили чоловіка, який вісім років не платив аліменти

Тепер вбивці загрожує від 10 до 15 років в’язниці або довічне позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.