Міліція заявила про загрозу терактів в Маріуполі

Правоохоронці посилили в місті заходи безпеки перед місцевими виборами.

1719205

Представники самопроголошених Донецької і Луганської “народних республік” планують теракти в день місцевих виборів в Маріуполі 29 листопада. Про це повідомив начальник головного управління Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін, передає прес-служба відомства.

Повідомляється, що поліція з 14 листопада перейшла на посилений варіант несення служби.

“Надходить інформація, що терористичні організації “ДНР” і “ЛНР” планують провести тут терористичні акти, дестабілізувати ситуацію в день виборів. Саме тому в Маріуполі вживаються безпрецедентні заходи безпеки. Організовано цілодобове патрулювання міста співробітниками спецпідрозділів поліції з використанням бронетехніки”, – заявив Аброськін.

Він повідомив, що в Маріуполі блокпости укріплені додатковими силами: на цілодобову службу заступили до 10 поліцейських на кожен блокпост. Оперативну обстановку контролюють також мобільні блокпости, до складу яких входять досвідчені оперативники.

Також буде посилено режим на блокпостах в Красноармійську. Посилення триватиме до 20:00 30 листопада.

Поліція закликає громадян з розумінням поставитися до посилених заходів безпеки і не перешкоджати правоохоронцям виконувати свої обов’язки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що силовики забирають свої блокпости від Маріуполя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: