“Дуже любив свою роботу і сім’ю: у Львові неочікувано загинув молодий лікар

У Львові відійшов у вічність 38-річний лікар-радіолог, променевий терапевт Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Володимир Ковалик.

Про це інформують на фейсбук-сторінці Українського лікарського товариства, передає “Це моя Україна“.

«Це болісна та прикра несподіванка. Володимира усі знали як лікаря з дуже хорошим іменем, розумного, уважного, завжди стриманого та врівноваженого. Його поважали як колеги, так і пацієнти. Він працював радіологом, тому йому доводилося мати справу з непростими хворими, у яких були важкі недуги. Але він до усіх знаходив підхід, до кожного у нього вистачало терпіння. Завжди дбав про своїх пацієнтів, – розповідає Олег Дуда, голова Українського лікарського товариства у Львові, заступник головного лікаря з хірургічної роботи онкоцентру. – З дружиною зуміли створити зразкову, порядну сім’ю, виховували трьох діток. Усім важко повірити, що Володимир уже не з нами».

Знайомі Володимира Ковалика розповідають, що дружина покійного Марія також працює медиком. Двоє старших дітей Коваликів – школярі.

За попередньою інформацією помер Володимир Ковалик уночі. До того не скаржився на самопочуття. Припускають, що у нього міг обірватися тромб.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.