Секс та зрада. Чому люди зраджують?

Для чоловіків секс – це фізіологічна потреба, яку потрібно задовольнити так само як голод, спрагу чи сон. Жінки ж ставляться до інтимної близькості серйозніше. Для них сексуальний контакт – це новий етап у стосунках. Але сучасне суспільство деградує, змінюються принципи та життєві цінності. Справжні почуття відходять на другий план, а тенденція до випадкових статевих зв’язків зростає як серед чоловіків, так і серед жінок. У чому ж причина таких змін у сексуальних поглядах?

Чому люди зраджують?
Нещодавно американські вчені зробили приголомшливу заяву. Чим кращий секс у подружньої пари, тим більша ймовірність зради в майбутньому. Ті люди, що були задоволені своїм статевим життям, зраджували більш охоче, оскільки в них формувалось позитивне ставлення до сексу в цілому. Окрім того, це дослідження дало змогу оцінити деякі психологічні особливості людей, схильних до подружньої невірності. Учасникам експерименту пропонували переглянути світлини з представниками протилежної статі. Ученим вдалось з’ясувати одну закономірність: чим довше людина дивилась на світлину, тим більша ймовірність того, що вона зрадить у майбутньому. А все тому, що люди, які хочуть залишатись вірними своїм партнерам, несвідомо знижують рівень привабливості людини на фото, уникаючи можливої спокуси.

Також фахівці, які досліджують особистісні взаємозв’язки між партнерами, зазначають, що жінки, які об’єктивно виглядають симпатичними та привабливими, рідше зраджують. А от з чоловічою статтю ситуація протилежна. Привабливий чоловік буде зраджувати частіше, оскільки випадкові сексуальні стосунки підвищують його самооцінку.

Вплив зради на стосунки між партнерами
Зрада негативно впливає на стосунки між партнерами. Навіть якщо партнер пробачить сексуальний контакт з іншою особою, на психологічному рівні ця образа залишиться назавжди. У стосунках, де партнери зраджують, зникає довіра, душевна близькість, гармонія.

Читайте також  Таємниці Ізраїлю: для чого насправді потрібна червона нитка

Аби уникнути таких проблем, фахівці радять дотримуватись декількох правил побудови міцних та гармонійних стосунків:

Якщо чоловік демонструє сексуальний потяг до жінки, його потрібно задовольнити одразу. Для чоловіка секс – це фізіологічна потреба. Якщо жінка відмовляється її задовольняти, знайдеться та, хто зробить це з задоволенням.
Чоловіки сором’язливі за своєю природою. Якщо партнер відчуває закоханість, повагу до своєї жінки, він не буде розповідати про свої еротичні фантазії. А все тому, що боїться образити свою обраницю. Свої мрії чоловіку простіше втілити з дівчиною на одну ніч. Тому жінкам не слід боятись пропонувати щось неординарне своєму чоловікові в ліжку.
Ми підсвідомо обираємо собі партнера, тому не варто комплексувати про свій зовнішній вигляд, особливо в ліжку. Якщо чоловік вважатиме жінку непривабливою, то ніколи не доведе справу до фізичної близькості. Щоправда, це не означає, що партнерам потрібно забути про догляд за своїм тілом.
Найбільший чоловічий страх – неспроможність задовольнити кохану жінку.Якщо таке трапляється, не варто принижувати чоловіка, сміятись над його невдачею. У такій ситуації краще підтримати партнера, не акцентуючи увагу на тому, що сталось.
Отож, щоб уникнути можливих зрад, образ, які негативно впливають на особистісні стосунки між партнерами, варто навчитись довіряти одне одному. Жінці не варто перетворюватись на ненаситну тигрицю, адже більшості чоловіків достатньо займатись коханням 3-4 рази на тиждень. А чоловіки, у свою чергу, мають ділитись своїми бажаннями та фантазіями зі своєю половинкою. Якщо жінці не подобається те, що пропонує чоловік, вона тактично відмовиться. У такій пропозиції немає нічого ганебного. Зрада – це не вихід з ситуації. Це прямий шлях до руйнації власного життя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.