Співпрацюють з російською розвідкою? Єрмак вперше показав своїх батьків

Глава Офісу президента Андрій Єрмак вперше показав своїх батьків – Бориса та Марину Єрмаків.

Відомо, що батько очільника ОП народився у Києві, тоді як мати родом з російського Санкт-Петербурга.

Єрмак-старший також прокоментував інформацію про те, що він нібито співпрацює з КДБ і Головним розвідувальним управлінням Росії та живе у Москві.

За його словами, це все вигадки, адже за часів Радянського Союзу він працював у Держкомітеті зовнішньоекономічних звʼязків, керував управлінням планування, підготовки і розподілу робітників.

Пізніше, він поїхав в Афганістан, куди СРСР постачав багато техніки, тож там потрібні були фахівці, щоб її обслуговувати.

Він заявив, що там і познайомився з Рахімом Емануїловим. За його словами, зараз він з ним майже не спілкується.

Хоча за даними ЗМІ, Емануїлов разом із батьком Єрмака працював у посольстві в Афганістані за часів СРСР.

Нагадаємо, Рахім Емануїлов є співвласником компанії “Інтерпромторг” у Москві, яка значиться серед засновників “Інтерпромбанку”. Одним з акціонерів його компанії є Валерій Пономарьов – член Ради федерації Федеральних зборів Російської Федерації від Камчатського краю.

За даними ЗМІ, Емануїлов добре знайомий та співпрацює з багатьма людьми з найближчого оточення президента Росії Володимира Путіна.
Зокрема, йдеться про Ільгама Рагімова, Миколу Єгорова, з якими Путін знайомий ще зі студентських років, Івана Садчікова, котрий є зятем першого заступника керівника апарату уряду Російської Федерації Сергія Приходька тощо.

Джерело – “Бабель”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.