Ані Лорак готується до весілля з Єгором Глібом: співачка кардинально змінила стиль і зробила нову зачіску

Ані Лорак готується до весілля з Єгором Глібом: співачка кардинально змінила стиль і зробила нову зачіску

Українська співачка Ані Лорак для багатьох є еталоном краси, мудрості та стійкості. У минулому році співачка розлучилася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу після 10 років шлюбу, причиною розставання стала зрада чоловіка. Для Лорак ця подія стала сильним потрясінням, але співачка зуміла швидко оговтатися і почала ще більше часу присвячувати своїй музичній кар’єрі. Крім того, незабаром після розлучення Кароліна закрутила роман з молодим продюсером Єгором Глібом. Подейкують, пара навіть збирається одружитися.

Ані Лорак є активним користувачем Інстаграм і часто радує своїх шанувальників новими знімками. Цього разу Кароліна опублікувала ряд фотознімків, де позувала в модному осінньому луці. Співачка одягла чорні шкіряні штани-кльош, чорну майку, а на верх золотисту куртку. Волосся Кароліна завила в легені кучері і зробила легкий нюдовий макіяж.

https://www.instagram.com/p/CGw0JG-Ah86/?utm_source=ig_embed

Шанувальникам Ані Лорак дуже сподобався її образ, про це вони написали в коментарях. «Кароліна, вам вдається вдало експериментувати зі стилем. Виглядаєте приголомшливо!»,«кі у вас штани шикарні»,«Ви завжди на стилі», Захоплююся Вами, Кароліна! Вашим стилем, мудрістю і красою», – прокоментували підписники.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.