Так поспішав, що втратив і дружину, і ненароджену дитину: в смертельній аварії загинула вагітна жінка (фото, відео)

Так поспішав, що втратив і дружину, і ненароджену дитину: в смертельній аварії загинула вагітна жінка

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі “Київ-Чоп”

На Рівненщині у страшній аварії загинула молода вагітна жінка – її чоловік за кермом так поспішав, що спричинив смертельну аварію, в якій втратив і дружину, і ненароджену дитину.

Трагедія сталась у понеділок, 19 жовтня, на трасі “Київ-Чоп”, поблизу села Корнин, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Як сказано у повідомлені, 27-річний водій автомобіля “Honda”, який віз дружину в пологовий будинок, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем “Volkswagen”.

В результаті зіткнення, 25-річна жінка, що знаходилася на останньому терміні вагітності, від отриманих травм загинула на місці. Її чоловіка з різними тілесними ушкодженнями госпіталізували в травматологічне відділення.

Постраждали і водій та пасажирка “Volkswagen”: 37-річного чоловіка у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення, а його 32-річну дружину – в травматологію.

В поліції зазначили, що слідче управління за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілої, розпочало досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.