Зруйноване свято для італійської пари: наречена+наречений=поліція та 400 євро штрафу

Зруйноване свято для італійської пари, яка вирішила запросити на весілля 80 осіб, що набагато перевищує ліміт, дозволений Dpcm (Декрет про захист людини від 13 жовтня щодо стримування поширення вірусу”), в якому чітко прописано, що на даний час максимальна кількість осіб на весіллі можуть бути 30 запрошених включно із нареченими.

Подія сталася 17 жовтня в містечку Понтінія (регіон Лаціо).

За конкретним анонімним викликом, карабінери разом із військовими із містечок Sezze, Borgo Sabotino та Latina, приїхали на місце святкування. Щойно вони прибули до зазначеного ресторану на Понтінії, італійські служби безпеки виявили, що весілля влаштовується з великою кількістю гостей, що набагато перевищує дозволену межу в 30 осіб згідно декрету безпеки, підписаним урядом Італії.

В результаті, санкції в розмірі 400 євро були застосовані до подружжя і до всіх гостей за порушення пункту 1, статті 1 “Закону про захист людини від 13 жовтня щодо стримування поширення вірусу”

Штраф може бути зменшений приблизно до 280 євро, якщо він буде сплачений протягом п’яти днів після подання скарги. Карабінери пропонують закрити діяльність ресторану.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.