Поліцейські затримали п’яного водія, який скоїв смертельну ДТП

Поліцейські затримали п’яного водія, який скоїв смертельну ДТП

Аварія із загиблим та травмованим сталася у Снятинському районі. Водія-винуватця слідчі затримали в порядку статті 208 КПК України і з’ясовуються всі обставини події.
19 жовтня близько 1 години ночі сталася ДТП в смт. Заболотів, що на Снятинщині. Поліцейськими встановлено, що 33-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat» на повороті дороги, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічну руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ»
У результаті аварії 21-річний пасажир «ЗАЗ» від отриманих травм загинув на місці події, а 18-річного водія, мешканця району доставлено у медзаклад.

Водія “Volkswagen Passat” освідчили в медичному закладі на стан сп’яніння, як результат — 1,77 проміле.
Водія-винуватця затримано в порядку статті 208 КПК України. Повідомлено про підозру правопорушнику, а також вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого передбачено за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.
З місця аварії вилучено два автомобілі та поміщено на територію майданчика тимчасово затриманих транспортних засобів Коломийського відділу поліції.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.