Що таке спанкінг і п’ять порад, як урізноманітнити ним секс

Спанкінг – не сучасний “винахід”. Французький письменник Олів’є Морель говорив, що навіть в древніх Єгипті та Китаї під час секс-ігор коханці практикували таку легку прочуханку.

Якщо чоловік хоча б раз шльопав тебе по попі, вітаємо – ти вже знайома зі спанкінгом. Йтиметься про ті самі пристрасні хлопки, якими партнери під час сексу або прелюдії збуджують або «карають» один одного.

Зазвичай вони не дуже сильні і інтенсивні, а також не залишають синців і саден. Але це ще не БДСМ. І зовсім не флагеляція, як іноді помилково вважають. Спанкінг в перекладі з англійської означає “шльопки рукою”. Тобто, ніякі інші предмети при цьому не використовуються.

Інакше вже починається флагеляція. Вона відрізняється від спанкінга тим, що шльопкиі більш інтенсивні, а завдаються батогом.

При БДСМ цей процес супроводжується зв’язуваннями, скручуваннями або заковуваннями в наручники, пише cosmo.com.ua. Спанкінг – не сучасний “винахід”.

Олів’є Морель, відомий французький письменник, говорив, що навіть в древніх Шумері, Єгипті та Китаї під час секс-ігор коханці практикували таку легку прочуханку. А якщо ти коли-небудь цікавилася історією інтиму в Середньовіччі, напевно, чула, що шльопки тоді були однією з найпоширеніших технік збудження. До слова, а чому ти думаєш, чоловіки досі так люблять поплескувати попки своїх дівчат? Жарти-жартами, а, виходить, що спанкінг закладений на генетичному рівні. Але, як і будь-яка техніка в сексі, шльопання має свої правила. Так, щоб спанкінг був приємним для обох партнерів, потрібно дотримуватися кількох порад.

Придумай стоп-слово Тільки ніяких “стоп”, “зупинись”, “фу” чи “боляче”. У пориві пристрасті це тільки заводить. Рекомендуємо взяти на озброєння англомовне слово “red”.

Саме ним при спанкінгу користуються пари за кордоном.

Читайте також  Як покращити своє сексуальне життя

Зніміть всі аксесуари Особливо, перстні. Інакше можна пошкодити шкіру. Причому і свою, і партнера.

Також краще зняти браслети і годинник. Інакше пошкодиш не тільки шкіру, але і їх.

Шмагай по нижній частині стегон

По-перше, це більш чутлива зона. По-друге, у верхній частині сідниць ти можеш випадково нашкодити хребту, куприку або ниркам, а при сильних ударах і статевій системі.

Контролюй процес

При спанкінгу, особливо, перші рази, обов’язково розмовляйте з партнером, щоб розуміти, як його організм реагує на шльопки.

Бували випадки, що люди втрачали свідомість, або у них починався напад. Ніколи не знаєш, що ховається всередині мозку і всього тіла.

Крім того, розмова допомагає зрозуміти больовий поріг партнера.

Розігрівай сідниці
Ідеальний в цій справі варіант – масаж. Так-так, той самий, еротичний. Або ніжні погладжування і поцілунки. І як тільки шкіра на сідницях стане рожевого кольору, можна приступати до основної частини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.