Шахрайство на “Новій пошті”. Нова схема

Як не втратити свої гроші та речі, користуючись послугами “Нової пошти”? Випадок стався в Калуші 15 квітня.

Про шахрайство розповідає калушанка Уляна Сондей в соцмережі:
“Хочу просто застерегти всіх!
Шахрайство на “новій пошті”!
Будьте обережні!
Я продавала телефон, зв’язалась зі мною дівчина, щоб я їй відправила терміново телефон, бо вона немає часу чекати, я пішла на “нову пошту”, застрахувала його на суму по наложенному платежі і відправила. На другий день зранку вона написала чи ще довго чекати, я скинула накладну, що уже відправила і мало б уже бути у неї. Після чого вона сказала, що на почті черга і вона замовить собі кур’єрську доставку, ну добре, потім через годину передзвонили «служби безпеки нової пошти 0948229206».
І запитали, що за номером моєї накладної було створено курєрське замовлення чи я не проти цього. Що гроші за товар пересилають на рахунок нової пошти і вони будуть заморожені. Я погодилась! І все після цього прийшла пуста смс від “нової пошти”! Я в додатку весь час відслідковувала товар!”

Створюється нова накладна на іншу особу.
“І тут ніби усе нормально відмова від товару, і через 10 хв створюється нова накладна з новим номером і повертається повернення, до останнього не видно, хто отримувач і хто відправник (впринципі вперше стикнулась з відмовою від товару, тому не знала, як усе відбувається)
І повернення зранку я побачила. Що воно уже доїжджає в Калуш, подивилась в накладній, а там вказана якась жінка, я одразу поїхала на 1 відділення( калуське перше відділення нової пошти – це ЖАХ)
Чекаю в черзі. В додатку вибиває, що відправлення отримано! Ну я заходжу туди, а вони кажуть, що ви самостійно змінили одержувача, до нас притензій ніяких! В базі вказано, що все я поміняла сама зі свого телефону!
Як таке може бути? Для чого тоді страхування товару, для чого тоді паспортні дані завжди! І вже після цього я знайшла в Інтернеті, що це новий медот шахраїв! Правда без допомоги людини, яка працює у якомусь з відділень нової пошти це нереально!
Кожен надіюсь зробить для себе урок і не попадеться на такому шахрайстві!”

Читайте також  Двох жінок довів до суїциду: нові подробиці про лікаря, якаго затримали за вбивство

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: