«Дружина повинна». Нічого вона не повинна!

Ми не повинні так мислити в сучасному суспільстві.

Я бігаю щоранку. Так, одного разу зустрів свого знайомого, який теж фізкультурник.

Привіталися і той зразу оглянув мене з ніг до голови. Звернув увагу на мої жовті кросівки та сказав: «Так, хороші! Тільки брудно зараз. Хоча у тебе є, кому їх мити ». Ти про що? — уточнюю.

«Ну ти ж не один живеш, — усміхається. — Дружина кросівки миє».

Ні, кажу, вона їх не миє, це роблю я, на що той здивовано відповідає: «Дивно. Такі речі дружина повинна робити».

Ця фраза «дружина повинна» мене допікала ще з дитинства. А найгірше, коли чоловіки ще перелічують: готувати їжу, ходити в магазин, мити посуд, прасувати одяг, витирати пил, займатися з дітьми, солити огірки та таких пунктів ще з десяток. І найголовніше, що в кінці такого пекельного дня, вона має посміхатися чоловікові та повторювати: «Який ти в мене молодець».

Цей список викарбуваний в голові багатьох чоловіків.

Отже, дружина нічого не винна. Дівчинка не народжується на світ з мішком майбутніх обов’язків.

Дружина нічого не винна.
Я вважаю, що жінка це може робити, коли сама має бажання. Але безсила та втомлена дружина, яка от тільки прийшла з роботи, не повинна мити посуд чи готувати.

Скажімо, моя перша дружина дуже любила і вміла готувати. Ну я тільки радів, адже страви дійсно були приголомшливими. А моя друга жінка не вміла готувати. Я ж ні в якому разі не примушував її це робити. Готував сам або замовляли доставку.

І я розлучився з ними зовсім не через те, що вони щось не робили зі списку. Там були інші причини, про які зараз не хочу розповідати.

Читайте також  “Зраджені жінки мене не підтримають, але слово коханка походить від кохання”: Як коханка змінює життя дружини

Так, я вже в третьому шлюбі. Дружина добре готує, але її, наприклад, дратує мити підлогу і всяку сантехніку. Які проблеми? Це роблю я.

Чоловіки повинні зрозуміти, що щаслива сім’я — це компроміси, обов’язки по дому повинні справедливо розділятися між обома. Звичайно, якщо чоловік цілий день працює, а жінка просто сидить вдома, це інша справа.

Але якщо ви двоє ввечері приходите з роботи, то домашні турботи повинні падати на плечі обидвох.

Як тільки нормальна жінка чує прокляте «повинна» — їй хочеться тріснути чоловікові по голові великою вазою.

У відносинах ніхто нікому нічого не повинен. Ви маєте йти на добровільні компроміси заради щастя іншого.

Що скажете з цього приводу?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.