Відвезли на цвинтар і забрали гроші: Як покарали маршрутника з Кропивницького

Водію маршрутки №134 з Кропивницького, який образив матір загиблого учасника АТО Ігіта Гаспаряна, довелося поїхати на могилу військового і віддати його матері свою виручку за день в якості моральної компенсації.

Як повідомляє місцеве видання Перша електронна газета, після того, як інформація про інцидент поширилася, група демобілізованих і діючих учасників АТО вирушила на автобазу перевізника КТ “Автолегіон Варванський Ю.В.”, який обслуговує маршрут №134.

На території підприємства АТОшнікі зустрілися з “жартівником”, який назвався ім’ям Андрій, і директором фірми Тетяною Глібенко.

Водій підтвердив версію про невдалий жарт, яку раніше озвучив начальник управління транспорту Олександр Вергун.

“Жінка зайшла в маршрутку на вул. Комарова. Салон був переповнений, тому вона стояла на сходинках. Жінка показала мені посвідчення і тримала його в руках до світлофора у податковій. Коли ми зупинилися на червоне світло, я взяв посвідчення, відкрив, подивився і збирався вже віддати, але вона почала говорити “Де моє посвідчення, віддайте його”. На що я жартома відповів “я викинув його у вікно”, – розповів водій маршрутки.

Він запевнив, що відразу віддав документ жінці. Крім того, наполягав на тому, що не читав зміст “корочки”, тому не знав, що жінка є матір’ю загиблого військового.

Вислухавши розповідь винуватця інциденту, учасники АТО висунули свої вимоги директору “Автолегіона” і водію-“жартівнику”. Військові наполягли на тому, що водій повинен вибачитися перед матір’ю Ігіта Гаспаряна, компенсувати їй моральну шкоду у вигляді денної виручки з маршруту, а також поїхати з ними на могилу загиблого Героя.

Зрештою водій – “жартівник” ще раз вибачився перед усіма учасниками АТО, запевнив, що він вибачиться перед матір’ю загиблого Героя і передав їй через радника міського голови з питань АТО Віктора Танцюру грошову компенсацію за моральну шкоду. Далі група повезла водія в село Червонопілля Бобринецького району, де похований Ігітой Гаспарян.

Читайте також  Франківські атовці провчили водія, який нахамив учасниці бойових дій (ФОТО)


Відзначається, що мати загиблого військового під час зустрічі знепритомніла.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.