Смерті Чечетова і Семенюк-Самсоненко – це не суїцид: Колишній прем’єр приголомшив своєю заявою

Причина ймовірного вбивства екс-депутата від Партії регіонів Михайла Чечетова і колишньої голови Фонду державного майна України Валентини Семенюк-Самсоненко лежить в площині неформальних відносин. Про це в інтерв’ю засновнику видання “ГОРДОН” заявив колишній прем’єр-міністр Юрій Єхануров.

Екс-депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов і колишня голова Фонду державного майна Валентина Семенюк-Самсоненко не могли покінчити з собою. Таку думку в авторській програмі Дмитра Гордона на каналі “112 Україна” висловив колишній прем’єр-міністр України Юрій Єхануров.

Журналіст нагадав, що Чечетов і Семенюк-Самсоненко в різний час займали посаду голови Фонду держмайна, як і сам Єхануров.

На питання, “вбили Семенюк-Самсоненко і Чечетова чи ні”, колишній прем’єр відповів: “Я думаю, що вони не могли покінчити з собою”.

“Причина, напевно, в якихось неформальних відносинах. Мені так здається. Розумієте, я з великою повагою ставлюся до цих людей. Валентина адже з Житомирської області (мій дід з Житомирщини був висланий в Сибір), ми з нею багато говорили, навіть в одному будинку жили якийсь час. Пам’ятаю, як я її надсилав у день, коли нам треба було провести повторну приватизацію “Криворіжсталі”, – розповів Єхануров.

За його словами, Семенюк-Самсоненко була категорично проти цієї приватизації, “тому що Соціалістична партія так сказала”.

“Я кажу: “Валя, їдь, будь ласка, в далекий край. У Ворзель, Боярку – куди завгодно, але тебе два дня не повинно бути!”… Вона поїхала, і ми все зробили. Що стосується Чечетова, то він був хорошим виконавцем. І потім, це ж викладач, вчений… Нормальна людина. Я думаю, що система його використовувала”, – додав колишній прем’єр.

Михайло Чечетов 28 лютого 2015 стрибнув з вікна власної квартири на 17 поверсі. Колишній заступник глави фракції Партії регіонів, був фактично незамінним для цієї політичної сили. Саме Чечетов відповідав за голосування регіоналів у парламенті депутати-регіонали натискали кнопки за помахом його руки.

Читайте також  Затриманого на хабарі начальника Франківського відділу поліції Львова суд поновив на посаді

Як повідомляв раніше портал “Знай.uа”, після Революції Гідності загинула вже ціла когорта представників колишньої влади. Півроку тому, в автокатастрофі на шляху з Хорватії в Італії загинула колишня депутатка Верховної Ради від Партії регіонів Ірина Бережна.

Однак, це далеко не перша смерть серед представників колишньої української влади.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.