Агресору прийшов кінець – Філарет

Дії керівництва Росії, зокрема Володимира Путіна, є світовим злом. Але агресору прийшов кінець.

Про це сказав патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет в ефірі телеканалу “Прямий”

“Кремль, хоч вони і наші брати, а вбивають своїх братів. І що ще гірше, що вбиваючи своїх братів, кажуть: ми не вбиваємо. Це ви самі один одного вбиваєте. А ми тут “не при чем”.

І це зло. Причому світове. Тому що неправду розповсюджують по всьому світу. “На Донбасі ми не воюємо, Крим сам до нас прийшов”. А потім той Путін зізнався, що “я керував”. То ти коли правду говорив? Коли ти сказав, що ” я керував”, чи тоді, коли заявляв, що “Крим до нас повернувся добровільно”? Де твоя правда?”, – зауважив патріарх.

“Зло Господь терпить, але до відповідної межі. А потім карає. І знищує його. І тому те, що зараз робиться, що зараз робить світ з агресором, свідчить про те, що прийшов кінець йому. Побачите – зло буде переможене”, – заявив Філарет.

Переможемо. В цьому немає ніякого сумніву

“Буде перемога правди, добра. Бо в історії зло ніколи не перемагало. Комунізм. Говорили, це благо. Мовляв не треба нам раю на небі, ми рай побудуємо на землі. Немає комунізму. І не тільки немає. Ніколи не буде”, – пояснив він.

“Твердо знаємо, що переможемо. І в цьому немає ніякого сумніву”, – сказав Філарет.

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців

Читайте також  Озеро схоже на болото? Франківці «шоковані» станом міської відпочинкової зони. ФОТО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.