У Хмельницькому в церкві священники УПЦ УП побили військового

Захисник прийшов до храму, щоб запитати вірян, скільки ще людей повинно загинути, щоб вони припинили ходити у церкви МП. За це священники накинулися на нього.

У місті Хмельницький в церкві УПЦ ПМ священники накинулися на українського військовослужбовця і скрутили його за “незручне запитання”.

Про це повідомив депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик у Facebook. Він виклав відео нападу на військового і пояснив, що на бійця накинулися за запитання “Скільки ще людей повинно загинути, щоб віряни не ходили у храми УПЦ МП?”.

“На відео військовий Артур Ананьєв, який з початку повномасштабки добровольцем пішов на фронт в складі 19 стрілецького батальйону. Отримав контузію та черепно-мозкову травму. Коли вся країна спостерігає за ситуацією в Лаврі, він САМ пішов в московський храм щоб поставити запитання “Скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити в московський патріархат?”, – написав місцевий депутат.

Також він зазначив, що коли приїхали поліцейські, вони не чіпали священників, а натомість затримали військовослужбовця за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.