15 фактів про чоловіків і секс, про які ви раніше боялися запитати (18+)

Багато хто думає, що знають про сексуальне життя партнера все. Однак дослідження показують, що питання чоловіків і сексу набагато складніше, ніж може здатися, а відповіді на нього можуть здивувати вас. І справа тут не стільки в різниці, того як чоловіки і жінки отримують задоволення, скільки в тому, що об’єднує і тих, і інших.

15-faktov-o-muzhchinah-i-sekse_c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c

І ось 15 фактів про сексуальне життя чоловіків, про які ви навряд чи здогадувалися.

1. Оргазм і еякуляція – різні речі

Так, найчастіше оргазм у чоловіків трапляється під час сім’явиверження, але це зовсім не означає, що процеси можна прирівняти один до одного.

2. Вони так розслабляються

Більшість жінок вважає, що секс для чоловіків – основний спосіб випустити пар. Але тільки 11% чоловіків визнають, що використовують секс як засіб від стресу.

3. Розмір має значення

Жінки ставлять розмір чоловічої гідності на 9 місце серед фізіологічних даних партнера. Ви не повірите, але самі чоловіки заморочені на цьому набагато більше. Для них розмір стоїть на 3 місці!

4. До наступного разу може пройти час

Якщо ви вважаєте, що чоловік, отримавши оргазм, буде готовий до нового заходу вже через пару хвилин, то помиляєтеся. Між першим і другим разом може пройти від декількох хвилин до години, так що як такої “норми” тут не існує.

5. Вони хочуть більше

Менше 30% жінок хотіли б, щоб в їхньому житті було більше сексу. Серед чоловіків таких бажаючих цифра сягає понад 40%.

6. Всі ці інтимні іграшки не тільки для жінок
Вважається, що вібратори – розваги для жінок. Однак сексологи вважають, що вони чудово підійдуть і чоловікам, доставляючи їм чималу насолоду в певних областях тіла.

Читайте також  Цікаві факти про Українські Карпати

7. Постріл може бути далеким

Виверження сімені може дати “постріл” на відстань від 30 до 60 см, так що засобами захисту в певних ситуаціях краще не нехтувати.

8. Їм потрібна впевненість у собі

Не тільки жінки страждають комплексами щодо свого зовнішнього вигляду, які впливають на їх сексуальне життя. Дослідження показали, що чоловікам потрібно не менше впевненості в тому, як вони виглядають в оголеному вигляді, ніж жінкам.

9. Захист важливий

Захист важливий, але не секрет, що іноді чоловікам подобається зайнятися незахищеним сексом. І вчені стверджують, що чоловікам хотілося б, щоб їх дружинам теж це подобалося.

10. Їм менше пощастило з оргазмом

Чоловікам простіше досягти оргазму, вони здатні робити це частіше, але відчуття у них не такі, як у жінок. У середньому оргазм у чоловіків триває 14 секунд, тоді як у жінок – 20!

11. Він дивиться порно, і це нормально

Якщо ви боїтеся, що звичка вашого чоловіка дивитися порно може означати, що він сексуальний наркоман, то марно. Сексомани складають всього 4% людей.

12. Сім хвилин

В середньому чоловікові потрібно 7 хвилин, щоб досягти оргазму.

13. Чутлива частина тіла
Приблизно 60% чоловіків відчувають ерекцію від маніпуляцій з їх сосками. Дослідження довели, що соски у чоловіків настільки ж чутливі, як і у жінок.

14. І вони не завжди в настрої
Здивовані? Так! Чоловіки теж можуть бути не в настрої для занять сексом. 30% з них періодично сприймають цю приємну частину життя більше як “тягар”, ніж засіб розслабитися і отримати задоволення.

15. Секс – доля не тільки молодих

Думаєте, в 40 секс вмирає? Ви помиляєтесь! 30% пар у віці за 80 років (!) Продовжують займатися сексом зі своїми партнерами.

Читайте також  11 фактів про жувальну гумку, які вас шокують

Ось такі секрети, які і не секрети зовсім, приховують в собі чоловіки. Завжди потрібно пам’ятати, що партнер в першу чергу – така ж людина, зі своїми почуттями, емоціями, переживаннями та фізіологічними особливостями. Виявляючи взаємну повагу і турботу, можна надовго зберегти любовні відносини в тонусі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.