Я здала кров і аналізи були погані: Українці гасне молоде життя. Матір слізно благає всіх. Репост будь-ласка

Студентці Тернопільського медичного університету 21-річній Марії Генчевській негайно потрібна операція із пересадки кісткового мозку. Максимальне поширення будь-ласка..врятуйте молоду дівчину.

В Україні такі операції не проводять. А лише для пошуку донора необхідно 3 тис доларів. Допоможіть дівчині зібрати необхідну суму та здійснити мрію — лікувати інших людей. — Лікувати людей я хотіла змалку.

Це була моя мрія. Я родом з Одещини. В Ізмаїльському медичному училищі отримала середню спеціальну освіту за напрямком “Акушерська справа”. Потім півтора року працювала в рідному Ізмаїлі акушеркою післяпологового та приймального відділень, — розповідає дівчина. Марія вирішила не зупинятись на досягнутому та продовжити навчання. Для цього обрала Тернопільський медичний університет імені І, Горбачевського і спеціальність “Медицина”. — У мене знову трапився рецидив, — каже дівчина. — Зараз ми збираємо три тисячі доларів на пошук донора кісткового мозку. Я подала документи в Міністерство охорони здоров`я на безкоштовну операцію з пересадки. Вона коштує 125 тисяч доларів. З пошуком донора зволікати не можна. Про хворобу дізналась чотири роки тому Дівчина хворіє вже чотири роки. Їй діагностували ідіопатичну анемію важкого ступеню. Як розповідає Марія, через це захворювання, кістковий мозок виснажений і не може виробляти достатню кількість клітин для нормального функціонування організму. — Я зараз залежна від гемотрансфузії, потрібно постійно робити переливання крові. Але зараз і вони не допомагають. Врятувати може лише пересадка, — каже дівчина. — В Одеській лікарні в 2017 році я проходила лікування, два роки приймала таблетки, які пригнічують імунітет. Потім рік я жила нормально. А у січні цього року в мене стався рецидив. Я здала кров і аналізи були погані… Лікарі кажуть, що лікуватись переливанням вже не вийде. Пересадку кісткового мозку можна зробити у Туреччині. Але перед тим дівчину чекає непростий пошук донора. Мріє продовжити навчання Через хворобу Марія Генчевська взяла академвідпустку. Продовжити навчання наразі хвороба не дозволяє. — Зараз моя найбільша мрія — це одужати і жити так, як я жила до хвороби. Хочу продовжити навчання. Медицина мені подобається, бо мене завжди цікавило як в організмі людини працює ця система. Цікавить, як можна це все підкоригувати. Хочу, щоб бути на користь людям, — каже дівчина. Довідка Допоможіть Марії зібрати кошти на пошук донора кісткового мозку та побороти недугу. Усі необхідні документи, які підтверджують діагнози дівчини є в редакції. Карта Приват банк 5168752011157198 Отримувач: ГЕНЧЕВСКАЯ МАРИЯ ИВАНОВНА

Читайте також  Названо дату запуску страхової медицини в Україні: що зміниться

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.