Пророцтва Нострадамуса щодо України: що справдилося?

Мішель Нострадамус – мабуть, найвідоміший і найбільш загадковий астролог всіх часів і народів.

14dfdd6f1c79896c095733aac16e0aba

Його життя, починаючи з самого дитинства, оточена безліччю “дивовижних історій”. Кажуть, що вже в ранньому дитинстві Мішель виявляв незвичайну прозорливість. Одного разу, коли йому було всього кілька років від народження, гуляючи в саду разом з дідом, він несподівано заявив, що потрібно негайно зібрати фіги з дерев, оскільки “потім буде пізно”. Фіги негайно зібрали, а на наступний день страшна буря повалила всі дерева в саду. Про це пише bbcccnn з посиланням на Антикор з посиланням на

Перш ніж почати розповідати про пророцтва Нострадамуса хотілося б трохи поговорити про нього самого. Своїй славі він зобов’язаний “Центурія” – збірки його пророцтв. Як він сам говорив, що в цій книзі розписані події до 3797 року. Автор анотації до однієї з сучасних книг про Нострадамуса оцінює його пророцтва таким чином: «Пророцтва Мішеля Нострадамуса, які відрізняються нехитрою точністю, ось вже чотири століття продовжують невблаганно збуватися, приголомшуючи і зачаровуючи весь світ». Сам же автор книги, Джон Хоуг, стверджує: «Нострадамус передбачив багато винаходів людства, в тому числі, радіо, супутники у формі дисків, підводні човни і кисневі маски. Пророцтва Нострадамуса розкажуть нам про ядерне бомбардування Хіросіми і Нагасакі, про політ людини на Місяць, а також про загибель «Челленджера» і спробі замаху на президента Рейгана. Ми побачимо розквіт і занепад комунізму, море вогню і зливи ракетних залпів у Перській затоці ».

Ну , напевно пора поговорити про самих пророцтвах пов’язаних з нашому часом і Росією і світом у цілому.

Перше і найголовніше передбачення на 2016 рік від знаменитого Нострадамуса говорить про те, що на початку цього року на Землі народиться новий месія, який в майбутньому стане об’єднувачем земель і врятує цивілізацію від зла і розпусти, в яку люди будуть повільно занурюватися.Більше того, саме на початок цього періоду Нострадамус відносить зародження нової релігії, яка дуже швидко пошириться по всьому світу і навколо якої об’єднається все суспільство.

Читайте також  "У сина - ДЦП, а у мами - рак": сім'я зіткнулася зі страшною бідою, потрібна допомога небайдужих (ФОТО)

На території, що займає сьогодні Україна, виникне центр нової цивілізації, всі Пророки одноголосні. Эдгар Кейсі стверджував, що Україна стане центром нової цивілізації. Те ж саме говорив і Нострадамус: «Лиха, що грозять людству, обійдуть «Україну стороною». За словами Нострадамуса, «розбита Україна стане батьківщиною релігійного відродження християнського світу…»

Ще одна відома провидиця, Ванга говорила:

Все стане, немов лід, і тільки одне залишиться — слава Володимиру, слава Київській русі. Занадто багато принесено в жертву. Ніхто не зможе зупинити Україну. Все змете вона зі свого шляху і не тільки збережеться, але і стане володарем світу… Україна понизиться і знову займе своє місце… В Україні народиться багато нових людей, які зуміють змінити світ.

Ванга напророчила потужний духовний підйом України: «Бог дав їй силу!.. Немає сили, що змогла б зломити Україну. Вона буде розвиватися, рости і міцніти».

Пророцтва Нострадамуса на 2016 рік розшифровуються зовсім непросто, часом подвійно, адже великий провидець жив у період розквіту інквізиції і максимально шифрував свої тексти. Однак при детальному розшифруванні можна зрозуміти, що в першій половині 2016 року виникне серйозний конфлікт на Близькому Сході, а саме Іран оголосить ультиматум Туреччині і світ ризикує опинитися на порозі Третьої Світової Війни.

Висловлювався знаменитий провісник і про глобальні катаклізми, які відбудуться у другому півріччі 2015 р. Так пророцтва 2016 від Нострадамуса говорять про глобальний потоп, так проливні дощі будуть загрожувати затопленням Європи і численними жертвами. А ось Південне узбережжя Індійського океану буде страждати від сильних цунамі, які принесуть небачені досі руйнування. Також є пророцтва на 2016 рік і про голод, який виникне в Африці – він призведе до масової втечі і переселення людей з африканського континенту.

Читайте також  Відсторонення від роботи за відсутність щеплення: українцям відповіли на 8 головних запитань

Згідно з передбаченнями Нострадамуса для Росії в 2016-2017 роках можлива війна між двома супердержавами: Росією і США через комп’ютерні атаки (віруси). На жаль, ця війна можлива з застосуванням ядерної зброї, вибухи від якого з’являться на більшу частину землі в травні. Але це тільки припущення згідно розгаданим катренам.

В Україні передбачення Нострадамуса на 2016 рік дають зрозуміти про те, що частина Молдови захоче відколотися і прилучитися до України. Чи вдасться цьому процесу здійснитися і як на це зреагує світова спільнота – побачимо в майбутньому. Близький Схід і Україна запропонують ряд мирних ініціатив. Україна почне переговори про приєднання частини територій Молдови.

Прогноз Нострадамуса на 2016 рік у сфері розвитку економіки говорить про стабілізацію всієї економіки в світі. Люди почнуть заселяти підводне середовище морів і океанів. Розвиватися будуть і звичайні міста. Вчені досягнуть результатів в області генетичного клонування. Органи, вирощені штучним шляхом використовуватимуть для пересадки.

2025 Росія остаточно розлучиться зі своїм утопічним (комуністичним минулим) минулим, перестануть святкувати день революції 7 листопада.

Європа повністю об’єднається, але Великобританія вийде зі складу об’єднаної Європи через розбіжності з Францією.

Можна вірити екстрасенсам і провидцям, але краще, покладаючись на Божу волю, повірити у себе, у свій здоровий глузд і будувати незалежну, єдину, сильну й справедливу Україну, не зважаючи на те, що понафантазовували дідусь Нострадамус, бабуня Ванга чи сучасні доморощені «пророки»!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.