Україна потопає в снігу. Прийшла зима, коли не ждали: стихія розгулялася на повну. фото

Прийшла зима, коли не ждали: стихія розгулялася на повну – Україна потопає в снігу, яскраві Сніжні гори.


В українські Карпати прийшла справжнісінька зима.

У листопаді Україна наздогнала справжнісінька зима. Так Карпати засипало вже снігом. Місцеві жителі зовсім не очікували, що стихія нагряне так раптово, в листопаді. Адже до цього осінній сезон радував українців аномально теплою погодою в такий період часу.

На просторах Інтернету свідки казкової зими в Карпатах не перестають хвалитися знімками красот пейзажної української місцевості. Так на високогір’ї покривало снігу огорнуло всю поверхню землі, тому гірськолижний курорт вже сміливо можна відкривати. Вже зовсім скоро, а саме з настанням перших відчутних морозів, сноубордисти і лижники відправляться підкорювати українські вершини.

Варто зазначити, що перший сніг випав в Україні 14 жовтня на території гори Драгобрат. За даними фахівців, сніговий покрив досяг 10 сантиметрів у висоту.

На думку директора Українського гідрометеорологічного центру, зимовий сезон 2020 і 2021 року вражати жителів країни різкими перепадами. Так в певні періоди зими, будуть спостерігатися високі показники температури повітря, вище середньої норми. Тому лютих морозів і аномально холодну зиму в цьому році можна не чекати.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.