Молода коханка Тарзана виявилася їх сурогатною матір’ю: Корольова розкрила всі таємниці

Корольова розкрила нові подробиці скандалу

Російська артистка з українським корінням Наташа Корольова розповіла про те, що молода коханка її чоловіка Тарзана Анастасія Шульженко повинна була стати сурогатною матір’ю їхньої дитини. Про це вона розповіла російським ЗМІ.

Настя пройшлася по різних ток-шоу на федеральних каналах, де не тільки розповіла про те, що її зв’язок з Тарзаном тривав півтора року, але ще як доказ показала відео, на якому обидва зображені обіймаються, без одягу.

Наташа Корольова та Сергій Глушко, фото з Instagram

Тепер же співачка зізналася, що спочатку вибрала дівчину в якості сурогатної матері. У Наташі є дорослий син Архип, але пара ніколи не приховувала того факту, що вони мріяли про ще одного малюка. І знаменитість навіть розглядала варіант сурогатного материнства.

“Якийсь час тому вона підійшла до Сергійка після виступу в” Тарзан-шоу ” з пропозицією послуг в якості сурогатної матері. Мовляв, готова виносити дитину подружжю. У його телефоні вона так і записана:”Настя сурогат”. Ця тема у нас з Сергієм не раз спливала, ми її активно вивчали і одного разу згадали про пропозицію”, – розповіла Наташа Корольова.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.