Німецька фірма Леоні відкрила виробництво в Коломиї (відео)

Як повідомляли, німецький холдинг Leoni AG відкриє у Коломиї завод із виготовлення електропроводки для автомобілів.

Вже в січні наступного року розпочнеться набір працівників. На перших порах Leoni AG планує створити 800 робочих місць, – пишуть Версії.

cuauthemoc-640x427

“Ми проводили аналіз багатьох регіонів з кількох аспектів, один з них – це наявність людських ресурсів. І тут, на Коломийщині, цей показник найкращий порівняно з іншими регіонами”, – зазначає генеральний директор дочірньої компанії Leoni AG в Україні Штефан Шмідт.

Наразі до ділянки, де стоятиме завод, завершується підведення комунікацій. Перший камінь під будівництво німецька компанія планує закласти у вересні цього року.

“На виробництві заробітна плата буде коливатися від 6 до 6,5 тисяч гривень, для офісних працівників – 6,5–7,5 тисяч гривень”, – відзначив Шмідт.

Більшість працівників будуть навчати відразу на робочих місцях. Окремих співробітників відправлять на навчання у Стрий на Львівщину, де завод Leoni AG працює вже 12 років. Частина персоналу поїде вчитися у Німеччину до постачальників німецького холдингу, де вивчатиме специфічні види продукування в’язу кабелів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.