В українських школах, з’явилась нова небезпечна гра школярів

В українських школах з’явилась нова небезпечна гра, повязана з ритуалом поклоніння знаку нечистої сили. Дана “гра” поширюється через соціальні мережі, безпосередно Tik-Tok.

Про це повідомляє у своєму Facebook отцець Юстин Бойко

До уваги батьків, діти яких вчаться у школі.

Дорогі Батьки, останніми днями від небайдужих батьків на мою адресу прийшло кілька листів з тривожним сигналом. Вони розповідають про те, що серед дітей у школах зараз пішла незрозуміла мода малювати на стіні пентограму у колі (п`ятикутну зірку у колі) і промовляти магічні формули з загадуванням бажання.

Діти як діти трактують це як гру, а тому при цьому загадують бажання, щоби контрольної не було або щоби уроків не було і т.д. Але, такого роду практики не належать до жартів, оскільки потойбічний світ не є нам далекий. Існування зла, уособленням якого є диявол не є міфом, але реальністю. Реальність зла ми відчуваємо на щодень, особисто у наш час.

Наскільки мені вдалося з`ясувати, популяризація такої практики поширюється через популярну серед молоді соціальну мережу TikTok. Причому, така практика поширилася як у сільських, так і міських школах. Як доказ того, про що пишу, наводжу скріншот з відео.

Звертаюся з проханням до батьків розмовляти зі своїми дітьми про те, чим вони займаються у школі. Оскільки практикування такого роду магічних практик може призвести до оплутання людини злим духом. Тоді людина вже не керує своєю волею, але зла сила.

На доказ того, що пишу, подаю частину листа однієї з матерів, яка мені про це написала:

“Отче, хочу поділитися однією, на мій погляд, великою проблемою. Приходять мої діти зі школи і розповідають, що діти на перервах малюють коло, всередині п’ятикутну зірку по боках свічки і поклоняються, згадуючи при цьому, різноманітні бажання (щоб уроків не було, контрольної і т д), (всі діти зараз сидять у мережі Tik-Tok, а це зараз тренд Tik-Tok поклонятися зірці) У мене шок. Але я розумію, що діти насправді не усвідомлюють, що поклоняються зірці, знакові сатани.

Читайте також  Під Києвом повісився 12-річний хлопець: підозрюють смертельну гру

Мені розповіла про цей випадок молодша донька, яка вчиться у четвертому класі, а коли зі школи повернулася старша донька (7 клас), то підтвердила, що у них теж малюють на дошці зірку, що це такий тренд у мережі Tik Tok, і що зараз всі діти зараз сидять у TikTokу, тому по школах це зараз дуже модно і круто поклонятися зірці”.

Будьмо обережні! Бережімо душі наших дітей і молоді від впливів сатани! – Пише отець Юстин Бойко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.