“У палаючому будинку ночували маленькі діти”: На Львівщині згоріла хата

Цієї ночі, 10 жовтня у селі Красів Миколаївського району Львівської області трапилась маштабна пожежа. Фактично повністю вигорів житловий будинок та стайня, в якому мешкали родина Ліскових з шестирічною донькою.

Інформує Це моя Україна з посиланням на ЛМН

«Це страшна біда, адже родина залишилася не лише без усього, що здобувала роками, а й без житла. Пожежа трапилася вночі. Спочатку загорілася стайня, а вже за кілька хвилин вогонь перекинувся на будинок. Щастя від Бога, що в пожежі ніхто не постраждав, адже в будинку ночували маленькі внуки постраждалої Оксани. Старші діти якраз приїхали погостювати до батьків». – повідомляє знайома постраждалих Наталія Турута.

Рятувальники примчали гасити пожежу, через 15 хвилин після виклику, однак врятувати будинок не вдалось.

«Їхня хата розташована відразу біля магазину. Там часто збираються сільські алкоголіки, які й могли кинути недопалок. Від нього, мабуть, й зайнятися сіно, а далі і стайня, і хата. Такий варіант розвитку подій запідозрили також місцеві пожежники, але офіційного висновку поки немає. Та це, як на мене, тепер не так вже й важливо. Набагато важливіше допомогти родині хоча б перекрити хату, бо скоро зима». – розповідає п. Наталія.

Сім’я із маленькою донькою на руках залишилися не лише без будинку, а й без одягу та засобів для існування. Також постраждалим необхідні будівельні матеріали: дерево та метал на дах, штукатурка, фарби. Потерпілі від вогню звертаються до усіх небайдужих по допомогу.

Кошти можна переказати сюди: ПриватБанк – 4790 7299 4957 1285 (Ліскова Оксана)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.