Мені довелось стати на граблі омани

Люблю… кохаю?
Чому люди систематично обманюють себе? Я за те, щоб речі називати своїми іменами!


Можна любити людину, але не кохати?
Любов буває різна, а кохання одне! Мені далось стати на граблі омани і пізнати різницю цих двох слів.
Варто зауважити, що одразу розпізнати той фальш життя досить нереально – все приходить з часом і не побут руйнує сімейну пару! А початкова помилка любовного захоплення, яка дала своє продовження, в якому мимоволі погрузли обоє. В моєму випадку плодом такої пригоди став чарівний син (за якого долі дуже вдячна) .
Любити можа багато що і кого, ба навіть з людьми мати секс, бо ти, наприклад, любиш секс, а не людину – надіюсь суть вловлюєте. А кохати, то лиш одну людину. І там, і там статеві відносини присутні, але причина і насолода є різною.


Досвід довжиною в 5 років можна розписати досить цікаво (але це лиш погляд і розповідь з моєї сторони, це те, що пережила саме я).
Спочатку була романтика і потяг тіла до тіла – десь пів року. Потім початок вагітності, який в більшій мірі провела на самоті в умовах важких для проживання, без грошей та з мінімальним харчовим розмаїттям. Я була сама, бо обранець не хотів напрягатись і замість того, щоб слухати своїх батьків – думати самому, а як відомо “кохання не має меж і коли кохаєш, то на все готовий”-отут перший тривожний дзіночок…
Потім, як народила сина, його родина забрала до свого міста в зйомну квартиру, але лиш після того, як впевнились, що дитина візуально схожа на їх рід…. м’яко кажучи “дякую за довіру”, а як відомо- кохання сліпе і вірить усьому.
Новий би етап життя, нове місто, але й тут сама зимою без їжі в чужій квартирі, без грошей. Звичайно, пережила цей етап і від того подорослішала, а чоловік закінчив за батьківські гроші університет і влаштувався на роботу, з якої з часом почав приходити і бурмотіти як вона йому набридла…
Я почала заробляти власною справою вдома таку ж суму, як і мій чоловік на роботі…

Читайте також  Як відрізнити бронхіт від пневмонії: симптоми та лікування


Але щастя кохання так і не прийшло до мене так точно, тому, зваживши життя з співмешканцем по квартирі, я стала вільною та розлученою. А зараз – вже коханою, засинаючи в обіймах того, кому не заважає моє волосся, якому підходить колір, який не розказує мені про те, який в мене був живіт до пологів і що зараз варто почати стежити за собою…. а в той час забезпечує мене і підтримує, а не лиш бла- бла-бла… Бо раніше проблеми здоров’я стосувались мене і вирішувала сама за свій кошт…. Колишнього цікавив лиш вигляд оболонки, а не мене в цілому.
Розрізняйте, аналізуйте, будьте щасливі.
Всяке стається!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: