“Це інтимний процес”: Юлія Саніна розкрила райдер The Hardkiss

Фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна розкрила один інтригуючий секрет про свої виступи, про які зазвичай ніхто крім організаторів не знає.

Райдери зірок – завжди дуже цікаві, а іноді дивні списки. Про райдери відомих виконавців ходять легенди. Наприклад, Пол Маккартні з Біттлз просить композиції квітів, де обов’язково повинні бути лілії сорту “Касабланка”. Мадонна – нове брендове сидіння для унітазу в кожен номер, де вона зупиняється. Адель потрібні шість металевих чайних ложечок. Дженніфер Лопес не може виступати без мінеральної води однієї відомої марки.

Група The Hardkiss також кожен раз виставляє вимоги організаторам. Юлія Саніна на зйомках шоу “Діти проти зірок 2”, яку знімає Новий канал, розповіла, що у групи досить веганські смаки.

“У райдер ми вписуємо хумус з овочами. Також просимо приносити в гримерку сухофрукти – зізнається фронтвумен. – Просто концерти закінчуються пізно, і нам потрібна легка їжа, щоб перекусити”

Учасниця Танці з зірками 2020, яка прийшла на Новий канал змагатися зі своєю молодщою копією, зазначила, що в їхньому райреді переважно технічні вимоги, які з’явилися протягом набуття досвіду концертів.

“Якщо чесно, в нашому райдері більше технічних проблем, ніж побутових. Наприклад, раніше ми не дозволяли знімати на саундчеку. Зараз теж не любимо, коли хтось присутній на репетиції, для нас це інтимний процес. Просимо організаторів, щоб перед виходом групи на сцену в залі було темно і тихо, щоб ми не виходили під чиюсь музику, і щоб нас довго не уявляли, перераховуючи всі регалії”.

Почути унікальний голос фронтвумен групи The Hardkiss можна буде вже в середу 7 жовтня о 19:00 на Новому каналі під час прем’єри нового сезону “Діти проти зірок”.

Читайте також  Поліціянти розповіли кого "накрили" у парниках з марихуаною (ФОТО)

На проекті Юлія Саніна битиметься з 9-річною дівчинкою в індивідуальному баттлі з вокалу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.