“Освистали голос розуму й затравили” – Сивохо про звільнення Фокіна (відео)

Екс радник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо зауважив, що немає нічого дивного в звільнені з посади заступника голови української делегації в Тристоронній контактній групі Вітольда Фокіна.

Повідомляє Новинарня з посиланням на слова Сивохо в ефірі телеканалу Україна 24

На його думку, що у звільнені Вітольда Фокіна “нічого неочікуваного не відбулось”.

“Знову травлять, вульгарно й мерзенно. Як і вульгарні й мерзенні ті, хто це організував. Мені це знайомо. Вкотре голос розуму закричали й освистали”, – говорить Сергій Сивохо.

Також екс радник Глави РНБО додав, що через відсутності плану “б” “ми йдемо своїм шляхом”.

“Вітольдові Павловичу, звісно, великий респект за позицію. Хочу подякувати тим, хто повернув Фокіна в активну політику. Спасибі, що зробили йому хороший піар. Тепер в команді миру з’явився ще один досвідчений й сильний гравець”, – сказав екс радник Глави РНБО.

Нагадаємо, 29 вересня під час розмови з народними депутатами на засіданні комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Вітольд Фокін сказав: “Ніякого підтвердження, що на Донбасі йде війна між Росією і Україною, поки що я не бачу”.

У цей день, комітет Верховної Ради вирішив ініціювати ухвалення постанови, у якій закликати президента УкраїниВолодимира Зеленського припинити перебування Вітольда Фокіна в делегації України для участі у Тристоронній контактній групі.

30 вересня президент Зеленський вивів зі складу делегації України в тристоронній контактній групі та звільнив від виконання обов’язків першого заступника глави делегації Вітольда Фокіна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.