Мати ридає, всі шоковані: у селі на Буковині пішли з дому і не повернулись брати-близнюки

У селі Сергії Чернівецької області вийшли з дому і не повернулись 11-річні брати- близнюки.

Про це повідомили у Нацполіції Чернівецької області.

Відзначається, що Назар і Богдан Паучек 3 жовтня о 15 годині пішли з дому. Спочатку батьки самостійно шукали дітей, проте згодом звернулись до поліції.

Зниклі одягнені в спортивні костюми та кросівки, з собою мали рюкзаки.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження Богдана та Назара Паучеків – прохання терміново повідомити на спецлінію «102».

ОНОВЛЕНО:

У Чернівецькій області поліцейські розшукали двох зниклих малолітніх братів, які напередодні пішли до лісу і не повернулися додому.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

«Ввечері 3 жовтня до поліції звернувся житель села Сергії Путильського району і повідомив про зникнення двох його 11-річних синів. Пошуки дітей тривали всю ніч. Вранці 4 жовтня співробітники поліції знайшли хлопчиків і передали батькам», – йдеться у повідомленні.

У пошуках зниклих братів взяли участь понад 100 поліцейських, а також працівники УДСНС, лісової охорони, прикордонники та місцеве населення. Майже 10 годин зведені пошукові групи відпрацьовували територію села та прилеглі населені пункти. Темна пора доби та лісиста місцевість суттєво ускладнювали пошуки.

Знайти розшукуваних вдалося вранці. Хлопці розповіли, що пішли гуляти в ліс, а коли надворі стемніло – злякалися диких тварин і сховалися серед сіна в покинутому сараї. Вранці діти почули голоси пошукової групи і вийшли до правоохоронців.

Лікарі оглянули братів – їхній стан задовільний, медичної допомоги не потребують. Наразі хлопчики перебувають вдома з батьками.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.