Зірка “Жіночого кварталу” зберігає прах кота на холодильнику

Кремувати можна не тільки померлих людей, а й домашніх вихованців. Чим і скористалася українська гумористка Анастасія Оруджова.

У шоу “Хто зверху?” Новий канал відкриває вкрай несподівані факти з життя українських зірок. Де б ще ви дізналися, що плавчиня Яна Клочкова боїться плавати, а гумористка Анастасія Оруджова зберігає на холодильнику прах улюбленого кота? Цією історією учасниця “Жіночого кварталу” вбила наповал ведучого Сергія Притулу під час конкурсу “Правда чи брехня”.

“На холодильнику? Прах кота? Цілком ймовірно, що він полюбляв сидіти там за життя, і я б не здивувався, якби за це його спалили і поставили назад. Тобто, у нас є котячий крематорій? Стільки єрєсі у тому, щоб у це повірити… І я радо в це вірю!”, – посміявся Притула.

Інтуїція ведучого не підвела – Анастасія дійсно зберігає вдома прах свого померлого улюбленця Максюші. А, можливо, не тільки його.

“Насправді, це дуже тупа історія. Я заплатила, щоб мого кота спалили окремо від усіх, а потім мені подзвонила жінка і каже: “Ось, розсипаємо ваших котів”. Так що здається, у мене вдома стоїть банка з усіма котами Києва”, – згадує Оруджова.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.