Трагічна смерть: мати розстріляла своїх дочок та скоїла самогубство

У селищі Велика Волосянка у Старосамбірському районі Львівської області сталася страшна трагедія: жінка по черзі застрелила двох своїх дочок, а потім наклала на себе руки. Зараз це основна версія слідства, однак з появою деталей зробити остаточний висновок поки не вирішуються. Що відомо про сім’ю убитих – розповіли правоохоронці та сусіди, передають “ФАКТИ”.


За даними правоохоронців, трагедія сталася на території бази відпочинку “Каскад”, що належала батькові жінки.

“Жінці 36 років, її дочкам 5 і 9. Жінка жила на базі відпочинку кілька останніх років і є дочкою господаря “Каскаду”. Сім’я переїхала сюди зі Львова і почала будувати свій сімейний бізнес. Купили три ділянки, звели будинок. У цьому будинку обладнали кімнати, як готельні номери. Все затишно і красиво. Всього на базі відпочинку сім номерів. Є навіть великі номери класу люкс. Одночасно тут могли проживати 17 осіб”, – розповіли в поліції.
Вбивство сталося близько 22:30 29 вересня. Загиблі були застрелені з мисливської рушниці. Поліцейські вважають, що вбивцею є саме мати дівчаток.

“За нашими даними, жінка приблизно о пів на одинадцяту вечора зробила три постріли з мисливської рушниці. Два – у своїх дочок, один – у себе. Всі померли фактично миттєво. Про причини, які спонукали жінку до такого кроку, нам поки не відомо”, – коментують в поліції.
Проте місцеві вказують, що сім’я виглядала цілком щасливою. Сусіди, близько спілкувалися з родиною, у самогубство жінки не вірять.

“Маму звали Юліана. Вона мала гарний дохід від сімейного бізнесу. Юліана з батьками приїхала у Велику Волосянку років п’ять тому, напевно. Купили кілька ділянок, почали будуватися. Вони робили ставку на відпочинок з лижними прогулянками. Туристів у них завжди було багато. Одні їдуть – інші заселяються. Поки не почався сезон (а він тут у розпалі зазвичай взимку), Юліана з доньками жила на базі. Що я можу сказати про них? Тихі, спокійні, привітні. Дівчатка гарні, з усіма віталися. Якщо чесно, то я в самогубство не вірю. Тут щось інше сталося”, – розповів місцевий житель Степан, який також має свою невелику базу відпочинку.

Читайте також  Буданов відповів кадuрову на його сьoгоднішні заяви пpо звільнення полонених в обмін на зняття санкцій з його pодини ВІДЕО

Також стало відомо, що у загиблої був чоловік.

“Ми так близько знайомі не були. У вихідні приїжджав якийсь чоловік, щось привозив. Я чув, що Юліана начебто в розлученні була, але чоловік продовжував допомагати в сімейному бізнесі. Це тільки з чуток. Брехати не хочу”, – додав односелець.

Мешканка селища розповіла, що сім’я була дуже дружною.

“Старша дівчинка навчалася в третьому класі в ліцеї у Львові. Юліана возила дочку на навчання і забирала, Молодша була постійно з мамою. Діти доглянуті. Я ніколи не чула, щоб були якісь крики або сварки. Дуже дружно жили. Причому – в достатку. Юліана добре заробляла. В голові не вкладається, що таке могло статися”, – розповіла жителька Великої Волосянки Світлана.

За інформацією ТСН, діти ще не спали та навіть намагалися врятуватися і тікали від мами. Після вбивства двох дочок жінка вистрілила собі в голову. Постріли чули інші відпочиваючі, вони й викликали поліцію.

“Жінка, яка жила в цьому будинку, здійснила вогнепальне поранення своїх дочок в область голови, від завданих поранень вони померли на місці, після чого скоїла самогубство, вистрілила собі в голову”, – говорить начальник Старосамбірського відділення поліції Сергій Захарчик.

Поліція підозрює саме жінку у вбивстві дівчаток і надалі самогубство, тому що всі постріли були зроблені з однієї мисливської рушниці, яка була поруч з жінкою. Чи зареєстровано рушницю і якщо так, то на кого – слідчі не розголошують. Поки невідомі й мотиви злочину. Чи мала жінка психологічні проблеми та чи стояла десь на обліку, також не розголошують.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.