Патрульний спіймав на льоту жінку, яка стрибнула з 15 поверху. Відео

У Києві патрульні прибули на виклик, де жінка хотіла скоїти самогубство. Вона стояла за поручнями балкона та будь-якої миті могла прийняти непоправне рішення, тож поліцейський побіг на 15 поверх що було сил.
Про це повідомляє перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на сторінці у Facebook.

“Патрульний дивом встиг. На його очах жінка відпустила руки й зробила крок. Секунда. Але допомогла миттєва реакція патрульного Павла Боярчука – він встигнув схопити її за руку й утримати”, – написав Білошицький.

На крики патрульного прийшли мешканці будинку. Двоє сусідів допомагали тримати жінку зверху, ще двоє стояли на 14 поверсі та підпирали їй ноги.

“Жінка пручалася, і навіть з такою підтримкою Павлові не вдалося одразу затягнути її на балкон. Задля безпеки, інспектору довелося пристебнути жінку кайданками до поручнів”, – додав Білошицький.

На підмогу прибув ще одн екіпаж патрульних. Спільними зусиллями інспекторів та мешканців будинку жінку витягнули на балкон. Надалі її шпиталізували.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.