Калуш оповив дим із неприємним запахом. Люди скаржаться на нездужання

Калушани скаржаться на сморід у їхніх помешканнях. Невідомий запах горілої резини розноситься кількома вулицями міста, зокрема, у його центральній частині та на Загір’ї.У соцмережах шукають причину дивного запаху, який у Калуші був і учора. Першою версією було припущення, що “щось палить “Даноша”. Утім, у прес-службі компанії цю інформацію спростували.
64243

”Вчора на “Даноші” не проводилися польові роботи. Якщо мали можливість зауважити, найближчі поля до міста на кольці ще навіть не зорані. Тому запах від полів в принципі не можливий. Сьогодні вся техніка також в гаражі”, — повідомила Надія Сухарник.

За її словами, сьогодні жодних польових робіт “Даноша” не проводить, бо погодні умови зовсім не підходять для цього.

Тим часом калушанка Оксана Савчук каже, що від запаху, який заполонив її помешкання, дитина почала скаржитися на головний біль і у неї з’явилася рвота.

Тож, у соцмережах з’явилася ще одна версія — горить торфовище поблизу села Добровляни, від якого і розноситься дим аж до міста.

Горять тофяники в Добровлянах, вітром від ріки смог несе на місто”, — пише Степан Скиба.

Проте, у Калуському міськрайонному відділу УДСНС інформацію про пожежу торфовища спростували.

“Сьогодні по Калушу не зареєстровано жодної пожежі. Немає проблеми і з торфовищем. Там нема загорання“, — зазначив черговий.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.