“Я хотів стати геєм”: Діма Коляденко відверто розповів про орієнтацію

Український співак Діма Коляденко відверто розповів, скільки він займається сексом, кому він віддає перевагу, і чи правда, що Ірина Білик подарувала йому авто.

Український шоумен і співак Діма Коляденко дав відверті відповіді на найбільш делікатні питання у відвертій розмові на шоу Неймовірна правда про зірок на СТБ.

Відомий шоумен Дмитро Коляденко без сорому прокоментував найбільш попоулярні в Мережі питання про себе.

Ми підібрали ТОП-5 найбільш інтригуючих питань Дімі Коляденко, на які він давав відповіді.

Запит “Дмитро Коляденко – гей”
“Я хотів стати геєм, але жінки перемогли, тому що я більше люблю жінок”, – зізнався він.

Запит “Дмитро Коляденко схуд, займаючись сексом”

“У 14 років я вступив до театрального вузу міста Дніпропетровська, я був повним. Якось моя перша дівчина попросила мене принести їй валідол, голова боліла вночі, і вона мене в ліжко поклала (посміхається). У мене тепер валідол по життю з собою, навіть зараз є в кишені”, – зізнався він, і додав, що сексом займається кожен день.

“Займаюся сексом кожен день. Я себе не хвалю, – додав він. – Зрозумів, що це рецепт для схуднення. Треба частіше займатися сексом, і тоді ти будеш худий, красивий, молодий”.

Запит “Дмитро Коляденко отримав дорогий подарунок від Ірини Білик”
“Біличка всім говорила, що мені машину подарувала. Не подарувала, вона мені дала гроші на перший внесок. Я шість років ходив в банк, носив кожен місяць внесок за машину”, – відрізав він.

Запит ” Білик: Коляденко різав картини і хапав мене за волосся”
“Ревнощі мене погубили – це правда. Моя ревнощі жахлива! Я не довіряв, контролював, залазив в Телефони, руйнував, громив, я вже був злий, як вовк в клітці. Я руйнував ресторани, бив посуд, різав картини Гапчинської, різав Біличці сукні. Поводився як божевільний ідіот”, – несподівано зізнався Коляденко.

Читайте також  Мерія визначилась, кому в Івано-Франківську даватимуть "бейбі-бокси" при народженні дитини

Запит “Дмитро Коляденко піднімав руку на Ірину Білик”

“Ніколи не бив Білик, ніколи. Нещодавно Біличка сказала в якомусь інтерв’ю, що Діма мене бив. Я їй передзвонюю і кажу: “Слухай, а давай згадаємо. Ти чого на мене наклепи робиш? Я тебе ніколи не бив! Я руйнував твою квартиру – це правда. Викидав з 13 поверху диван – це правда. Але ніколи не піднімав на тебе руку”, – розповідає Коляденко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.