«Я дав йому можливість»: Лерос розповів, хто наказав вигнати його зі «Слуги народу»

Ми дуже добре спілкувались з Президентом Зеленським, коли я ще був його радником. Я навіть міг до нього заходити без запису і взагалі був одним з тих, хто казав йому все відверто.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів народний депутат (вже екс-«слуга») Гео Лерос.

«Спочатку Зеленський обрав правильний шлях, за винятком деяких деталей, він таки привів нові обличчя в Уряд, який запам’ятався українцям як Уряд без корупції. Так, були і прорахунки, але в загальному, бажання швидко впроваджувати реформи було теж правильним», – зазначив нардеп.

Та, за його словами, «проблема була в тому, що паралельно, поруч із Зеленським, почала рости пухлина – Єрмак».

«Ми не розуміли, чому його так слухає Президент, чому він від нього не відходить, чому він відповідає за міжнародні відносини та що у нього за особливий зв’язок з Росією», – уточнив Лерос.

На його думку, Єрмак у Зеленського був його темною стороною, яка зрештою його повністю захопила. Далі була зрада в Омані, створення консультативної ради з бойовиками, коли нардеп вже не міг мовчати, за що його звільнили з посади радника Президента.

«Чесно, я довго не критикував особисто Президента, дав йому можливість виправити ситуацію, не стати головним зрадником та корупціонером, але він остаточно обрав шлях, який я не толерую, тому я і виступив з заявою», – резюмував народний обранець.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.