“Звістка про трагедію блискавкою вразила серця усіх працівників школи” – колеги про вбивство Анжели Макаренко

Тернополянку, яку знайшли вбитою у власній квартирі, звали Анжела Макаренко. Тіло 53-річної мертвої жінки у власній квартирі 22 вересня близько 11:30 виявила сусідка, коли прийшла на прохання колег. Педагог не прийшла на роботу і не відповідала на дзвінки.
Про це повідомляє Gazeta.ua.

 

 

За словами Галини Затильної, колеги убитої завучки, впродовж багатьох років вона була директором фізико-математичного ліцею, що діяв при педагогічному університеті. Останнім часом працювала на посаді заступника директора з навчально-виховної роботи ЗОШ №11.

“Коли зранку 22 вересня колеги побачили зачинені двері учительської, одразу закралася тривога, адже Анжела Володимирівна була ранньою пташкою. Звістка про трагедію блискавкою вразила серця усіх працівників школи. Завжди енергійна, життєрадісна, харизматична, вишукана, вимоглива, сповнена ідей та задумів”, – розповіла Галина Затильна.

Зазначається, що на тілі жінки експерт виявив травми голови та шиї. Наразі усі обставини загибелі встановлюють слідчі.

“Сумна звістка сколихнула колектив ТЗОШ №11:
з невідомих причин у власному помешканні загинула наша колега, заступник директора з навчально-виховної роботи, талановитий педагог, творча особистість, прекрасна людина Макаренко Анжела Володимирівна.
Коли зранку 22 вересня 2020 року колеги побачили зачинені двері учительської, одразу закралася тривога, адже Анжела Володимирівна була ранньою пташкою… Звістка про трагедію блискавкою вразила серця усіх працівників школи.
Завжди енергійна, життєрадісна, харизматична, вишукана, вимоглива, сповнена ідей та задумів…
Такою вона залишиться в пам’яті колег та багатьох поколінь вдячних учнів.
Сумуємо, не можемо збагнути, що так рано, на 54-ому повороті, застигла така ще повноводна ріка Вашого життя, незабутня колего” – написала Галина Затильна

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.