Молодий українець під час вибуху в Італії отримав 80% опіків тіла: небайдужих просять допомогти

Українець Адам Сердюченко отримав 80% опіків тіла внаслідок вибуху у місті Мілані в 9-ти поверховому будинку, де і мешкав хлопець. За попередньою інформацією вибух спровокував витік газу. Зі всіх шести постраждалих осіб в українця найважчі травми і опіки.

Про це повідомляє “Це моя Україна“.

Зараз 30-річний Адам Сердюченко перебуває в італійській лікарні Нігуарда. Як зазначається хлопець отримав дуже серйозні опіки ніг і рук, загалом обгоріло близько 80% тіла хлопця.

Відомо, що Адам родом з Чернівецької області, але ще в дитинстві переїхав до Італії на проживання до італійської сім’ї.

Варто зазначити, що зараз у Адама немає сім’ї, тому йому допомагають його близькі і друзі. Серед таких, його друг Græme Jolly.

Його квартира разом із усім, над чим він так багато працював, зруйновані. У нього залишилась лише любов і турбота друзів, теперішніх і майбутніх.» – зазначає Græme Jolly.

«У Адама нема найближчих родичів – які б займалися його справами. Щоб захистити його інтереси і репутацію, потрібно якнайшвидше задіяти юристів, оскільки розслідування причин вибуху триває”. – додає Græme на

Вибух зруйнував усе життя молодого Адама, усе над чим він наполегливо працював довгі роки. У нього не залишилося жодного матеріального майна, немає сім‘ї, у яку він міг би повернутися після виписки із лікарні.

Очікуючи 30-річчя Адама, яке настане 28 жовтня, його друзі і знайомі створили фонд, що покриватиме нагальні витрати та допоможе Адаму відбудувати своє життя. Адже все його майно знищене під час вибуху.

Всі хто бажає допомогти Адаму, може перейти за посиланням фонду для збору грошей – gofundme і пожертвувати скільки забажаєте. На разі, на 21 вересня вже зібрали 2610 євро пожертв з 10 000 потрібних.

Читайте також  Порошенко дав три мільярди на Донбас

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.