У світі через пандемію зросли кількість розлучень та продажі вживаних обручок

У світі через пандемію коронавірусу зросла кількість розлучень. також збільшився попит на продаж вживаних обручок.


Експерти вважають, що головна причина в тому, що подружжя змушене проводити більше часу разом через карантин, і це негативно позначається на їхніх взаєминах. Згідно з аналізом, проведеним компанією Legal Templates, число пар, які подали на розлучення в період з березня по червень 2020 року, зросло на 34 відсотки в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року, пише Главком.

Як зазначається, попри економічний спад в умовах коронавірусу, попит і пропозиція на подібний аксесуар на сайтах перепродажу предметів розкоші, таких як RealReal і Worthy, постійно зростають.

“В той час, як ми спостерігаємо приплив людей, що купують обручки, ми також бачимо, що все більше людей їх продають”, – сказав директор відділу елітних годинників і ювелірних виробів бренду RealReal Тріш Стівенс.

Згідно з даними компанії, постачання обручок виросло на 47 відсотків в травні та червні в порівнянні з попередніми двома місяцями, оскільки пандемія створила справжні випробування для подружніх пар.

За словами директора з прибутків компанії Worthy Стівена Шнайдера, його організація, як і RealReal, також спостерігала зростання попиту і пропозиції на кільця з діамантами в останні місяці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.