“Пекло на землі”: мер Немирова розповів про жахи китайського вірусу

Чиновник розповів про дні, проведені в лікарні.

Мер українського міста Немирів повідав про те, як боровся з небезпечним китайським коронавірусом. Свій час хвороби чиновник назвав “пеклом”.

Про це повідомив сам міський голова на своїй Facebook-сторінці.

Його з дружиною госпіталізували до Вінницької центральної районної лікарні із запаленням легенів. Через переповнені палати поклали подружжя до педіатричного відділення. За словами Качура, з вікна вони щодня спостерігали потік машин “швидкої”, які привозили нових пацієнтів. Він зазначив, що це велике навантаження на лікарів. Тому медики не можуть приділити всім достатньо часу.

“Є загальнонаціональні правила щодо карантину і багато хто їх порушує. Вони ж змушені працювати з наслідками цих порушень”, – написав мер.

Як Качур розповів 33 каналу, вони з дружиною Іриною провели в лікарні 16 днів.

“Після такого весь скепсис про коронавірус зникає, тому що тут – пекло на землі”, – зазначив він і додав, що боротьба з коронавірусом в країні тільки починається – про це свідчить статистика.

Мер Немирова поділився, що у його дружини спочатку були симптоми Covid-19, але тести показували негативний результат. Його самого лікарі спочатку лікували від застуди, а виявилося, що це був коронавірус.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.