Учасниці телешоу стали подругами: “селянка” з Прикарпаття запросила на весілля київську “панянку”

Учасниця телешоу “Панянка-Селянка” з Прикарпаття Леся Кропивко розповіла про життя після проекту.Мешканка великої Кам’янки Леся Кропивко взяла участь у реаліті-шоу “Панянка-Селянка”. Вона помінялася місцями у шоу з солісткою гурту “Tiramisu” Наталією Варченко. Дівчата обмінялися життями на три дні.

kropivko-panyanka-selyanka1-890x395

“Спочатку думала, що Наталя дуже високої думки про себе. Але коли ми з нею зустрілися в кінці проекту, то моя думка моментально змінилася. Вона, насправді, дуже добра, розумна, щира, турботлива та гарна. Ми швидко знайшли спільну мову, а спілкувались так, немов ми вже довгий час знайомі, – розповіла Кропивко, передає прес-служба каналу ТЕТ.

Дівчина розказала, що майже рік минув після зйомок програми, а вони й досі спілкуються і діляться враженнями. Друзі киянки також часто їй пишуть, запрошують в Київ.

“Після проекту моє життя глобально не змінилося, але є дуже приємна новина. Незабаром я виходжу заміж.Запрошувала Наталю та її подружку Жанну. Нажаль, вони не приїдуть. Заздалегідь попередили і сказали, що дуже багато роботи і не мають змоги приїхати, хоча дуже хотіли побувати у мене в гостях. Також, я хотіла сказати, що ті гроші, які дала Наталя були використані за призначенням. Я чесна людина і якщо сказала, що проведемо воду до кухні, то так і сталося. Безмежно вдячна Наталі за таку допомогу. Тепер у нас є водичка, до речі, дуже смачна, із джерела”, – поділилася Леся Кропивко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.