“Завжди повторював, який він щасливий, що українець”: у Києві по-звірячому вбили студента-інваліда

Жахлива трагедія сталася в Києві в районі в районі «Академмістечка». Двоє чоловіків жорстко розправилися з інвалідом дитинства Олександром Карасьовим. Зловмисники завдали хлопцю 24 ножових поранень, щоб завалодіти його грошима. Тепер вбивцям загрожує довічне ув’язнення.

Про сумну подію повідомляє Дмитро Ламза, передає “Це моя Україна“.

Так у своєму дописі він зазначає наступне:

“Вчора (17.09.2020 р.) вночі у м. Києві по-звірячому вбили інваліда дитинства, круглого сироту ОЛЕКСАНДРА КАРАСЬОВА! Це було вбивство з метою пограбування (24 ножових поранень).

Ця світла людина хотіла жити, хотіла створити родину, працювати на благо рідної України! Україну він дуже любив, завжди повторював, який він щасливий, що українець.

З цією людиною мене пов’язують певні періоди життя. Я згадую, як працював з ним в дитячому таборі «ЕВРИКА», як допомагав йому вступити до університету, як ми разом проходили шляхами бюрократії, щоб йому дозволили жити у гуртожитку. А після університету разом оббивали пороги провладних кабінетів задля отримання якогось житла для дитини – сироти. В його житті немає ні мами ні тата! Сашко мене завжди називав АНГЕЛОМ-ОХОРОНЦЕМ, ЙОГО РЯТІВНИКОМ!

Він один, його життя – суцільне випробування. Так, це доля! Долю ми не обираємо!
Його не стало! Його вбили! Зарізали!
Тепер мій обов’язок його по-людськи провести в останню путь! Ми обов’язково знайдемо вбивць! Зараз працюють правоохоронці. Вже сьогодні бачу порушення КПК, але я не дозволю закрити кримінальне впровадження (за ст. 115 ККУ) без виявлення всіх обставин та покарання винного. Закон обов’язково переможе!

В Олександра немає рідних! Тому все лягає на наші плечі!
Прошу всіх, бережіть своє життя!
Вічна пам’ять!
Вимагаю покарати винних, МВС України!”

Читайте також  “Це не минуче!” Нова заява Данілова налякала Захід. До чого закликав готуватися Секретар РНБО…

Як повідомляють в поліції ймовірних вбивць затримали вже через кілька годин після того як знайшли тіло загиблого Олександра.

В поліції зазначають, що зловмисники запросили 33-річного знайомого на прогулянку до лісу, а щоби безперешкодно заволодіти його майном, напоїли снодійним. Зрозумівши, що воно не подіяло, жорстоко розправилися з ним та відібрали особисті речі. Мобільний телефон вони здали в ломбард, за що отримали 15 тисяч гривень.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції протягом трьох годин встановили осіб, які можуть бути причетні до скоєння цього злочину. Їх затримали в Києво-Святошинському районі із залученням співробітників спецпідрозділу поліції. Зловмисниками виявилися уродженці Дніпропетровської та Херсонської областей, 1989 та 1990 років народження.

У ході проведення першочергових слідчих дій та обшуків за місцем мешкання затриманих вилучили численні речові докази, речі потерпілого та інші предмети, які можуть вказувати на їх причетність до скоєння цього злочину», – зазначає начальник поліції міста Києва Андрій Крищенко.

Вічная пам’ять загиблому Олександру!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.